Ana sayfa Dizi Fragmanları Kasaba Doktoru dizisinde Leyla ile Ömer’in mutlu günleri bitti!

Kasaba Doktoru dizisinde Leyla ile Ömer’in mutlu günleri bitti!

tarafından ker_def

TRT 1’in beğeniyle izlenen dizisi ‘Kasaba Doktoru’, 7 Ekim Cuma akşamı on dokuzuncu bölümüyle ekrana geliyor. Yayınlanan her bölümünde heyecan dozunu artıran ‘Kasaba Doktoru’ yine nefes kesen bir bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Kasaba Doktorunda bu hafta neler olacak? İşte detaylar: Ömer, annesinin ölümünün acısını yaşarken Yalçın’ın söylediği bir cümle aklını karıştırır ve en yakınındaki hainin peşine düşer.

Hastaneye gelen bir vaka Mine’nin Hakan hakkındaki düşünceleri değiştirir. Sosyal hizmetlere giden Mine, Zeynep’in tepkisiyle karşılaşır ve çareyi Neslihan’dan yardım istemekte bulur. Yalçın, Neslihan’ın Erol’a karşı kurduğu acımasız planı öğrenir. Bu plan hem Yalçın hem Hakan’ın varlığını tehlikeye sokacaktır.

Ömer, Leyla’nın Mediha dosyasını en başından beri bildiğini öğrenince aralarındaki tüm bağlar kopar. Leyla, Ömer’in her hareketinde aralarındaki mesafenin gittikçe büyüdüğünü hisseder.

Leyla ve Ömer ilişkilerini etkileyecek büyük konuşmayı yapmaya hazırlanır. Hakan ve Mine için ise beklenen duruşma günü gelmiştir…

‘Kasaba Doktoru’ yeni bölümüyle cuma günü TRT 1’de…