Ana sayfa Dizi Analiz Kasaba Doktoru dizisinde Leyla’nın istifası ve Hakan’ın başına gelen büyük şok!

Kasaba Doktoru dizisinde Leyla’nın istifası ve Hakan’ın başına gelen büyük şok!

tarafından ker_def

TRT 1’in yeni dizisi ‘Kasaba Doktoru’ 20 Mayıs Cuma akşamı yedinci bölümüyle ekrana geldi. Farklı hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve zengin oyuncu kadrosu ile büyük ilgi gören dizi, #KasabaDoktoru etiketiyle sosyal medyaya damgasını vurdu.

‘Kasaba Doktoru’nun yedinci bölümünde; olaylı geçen operasyon sonunda ameliyat masasındaki hastanın felç kalmasını Hakan’ın aleyhine kullanan Yalçın, Uluçınar’a müfettiş gönderdi. Leyla’nın daha önce bileklerini kestiğini öğrenen Yalçın, bu bilgiyi de kullanmakta gecikmedi.

Kasaba Doktoru dizisinde Leyla'nın istifası ve Hakan'ın başına gelen büyük şok! 8

Uluçınar’a gelen müfettişler Hakan’dan ameliyat hakkında detaylı bir rapor istedi ancak Hakan hiçbir açıklama yapmadı. Müfettişler Leyla’nın psikologu ile de görüşerek travma sonrası stres bozukluğu yaşayıp yaşamadığı sorguladı.

Yalçın ve Hakan arasındaki savaşı gören Ömer, Erol Gümüşok’un bir bahaneyle hastaneye gelmesini sağladı ancak işler umduğu gibi gitmedi. Yalçın topladığı tüm kozları öne sürdü ve Erol’u etkilemeyi başardı.

Yalçın, Leyla’nın Uluçınar’da devam etmek istemesinin cezasını kesti. Psikolojik teste dayanamayan Leyla, istifasını vererek hastaneden ayrıldı. Müfettişler Hakan’dan istedikleri açıklamayı alamayınca, hasta hakkındaki rapor çıkana kadar Hakan açığa alındı.

Kasaba Doktoru dizisinde Leyla'nın istifası ve Hakan'ın başına gelen büyük şok! 9

Diğer yanda hastanede yoğun bir gün yaşanırken ortaya çıkan eli bıçaklı saldırgan İhsan’ı yaraladı. Hakan hemen İhsan’a ilk müdahaleyi yapmak isteyince müfettişler müdahale etmesi durumunda meslekten men edileceğini söyleyince Hakan büyük bir şok yaşadı.

‘Kasaba Doktoru’ her cuma yeni bölümüyle TRT 1’de…