Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Dere, Sadakatsiz’in setinden son pozlarla veda etti…

Cansu Dere, Sadakatsiz’in setinden son pozlarla veda etti…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin son yıllarda diziler konusunda yaşadığı şanssızlıkların ardından iki sezondur farklı dizileriyle yeni bir çıkış yakalamasını sağlayan yapımlar arasında Sadakatsiz dizisi de bulunuyor. BBC’nin Bafta ödüllü dünyaca ünlü dizisi Doctor Foster uyarlaması olan Sadakatsiz, ilk yayınlandığı dönemlerde çok konuşulan bir yapım olmuştu.

İkinci sezonuyla birlikte dizi biraz kan kaybetse de sadık bir izleyici kitlesi tarafından reytinglerde başarılı sonuçlar alırken aynı zamanda sosyal medyada da gündemden düşmedi. Çarşamba akşamlarının bir klasiği olan Sadakatsiz dizisi, şimdi veda etmeye hazırlanıyor.

Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin yapımcılığını Med Yapım üstlenmekte. Sadakatsiz dizisinin final çekimleri ise yapıldı. Oyuncuların setin son günlerinde verdikleri pozlar da birer birer sosyal medyada yer almaya başladı.

Cansu Dere de oyuncu arkadaşlarıyla verdiği pozları instagram hesabından paylaştı. Finali merakla beklenen Sadakatsiz dizisi, 60. bölümüyle veda etmeye hazırlanıyor. Başarılı oyuncular Tarık Emir Tekin, Gözde Seda Altuner, Nazlı Bulum ve Alp Akar da dizinin konuşulan isimleri arasında yer aldılar.

Bu hafta 59. bölümü yayınlanan dizi, 25 Mayıs Çarşamba akşamı son kez ekrana gelecek. Dizide Asya karakterini başarılı bir şekilde oynayan Cansu Dere, çekimlerin bitmesiyle sette çekilen pozlarını instagram hesabından yayınladı.

Cansu Dere, Sadakatsiz'in setinden son pozlarla veda etti... 8

Ekranda çok konuşulan bir iş yapmanın da verdiği gururla, ancak biraz da vedanın hüznüyle çekilen pozlarda oyuncular poz vermekte. Cansu Dere, dizide birlikte rol aldığı meslektaşları ile fotoğrafını “İyi ki tanıştık, iyi ki çalıştık” notuyla yayınladı.

Cansu Dere, Sadakatsiz'in setinden son pozlarla veda etti... 9

Tüm ekibin birlikte verdiği poza da kalp emojisi ekleyerek yayınlayan Cansu Dere’nin bu paylaşımları, sosyal medyada da hayranları tarafından hızla yayıldı. Sadakatsiz’in setinden son pozlar, izleyiciler tarafından da biraz hüzünle ve buruk mesajlarla gündeme getiriliyor…