Ana sayfa Dizi Analiz Kasaba Doktoru dizisinde Ömer ile Hakan arasında ipler koptu!

Kasaba Doktoru dizisinde Ömer ile Hakan arasında ipler koptu!

tarafından ker_def

TRT 1’in beğeni ile izlenen dizisi ‘Kasaba Doktoru’ 3 Haziran Cuma akşamı dokuzuncu bölümüyle ekrana geldi. Farklı hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve zengin oyuncu kadrosuyla beğeni ile izlenen ‘Kasaba Doktoru’nun dokuzuncu bölümü #KasabaDoktoru etiketiyle sosyal medyaya da damgasını vurdu.

‘Kasaba Doktoru’nun dokuzuncu bölümünde; Erol’un fenalaşıp hastaneye gelişi tüm dengeleri altüst etti. Arzu, Yalçın’ın haberi olmadan Hakan’ın bir an önce ameliyatı yapması için ısrarcı olurken, Hakan ekip kurmak için hızla harekete geçti.

Erol’un aniden rahatsızlanmasının sebebini araştıran Hakan bu görevi Berk’e verdi. Berk yaptığı incelemeler sonucunda Erol’un kanında farklı bir ilaç tespit etti.

Kasaba Doktoru dizisinde Ömer ile Hakan arasında ipler koptu! 7

Ömer, annesinin Yalçın sayesinde Gümüşok’ta tedavi edilmesini Leyla dahil kimseyle paylaşmadı. Bu durumdan haberdar olan Leyla ise Ömer’in kendisine yalan söylemesine tepki gösterdi. Böylece Ömer kendini derin bir çıkmazın içinde buldu. Hakan yaptığı planla Yalçın’ı kendi silahı ile vurdu. Yalçın’ın Mine’nin etrafında olmasından rahatsız olan Hakan’ın tepkisi, Mine ile arasındaki buzların erimesini sağladı.

Yaşanan zincirleme trafik kazasına sebebiyet veren alkollü sürücünün ailesiyle başı belaya giren Leyla, Hakan’ında desteğiyle bu durumdan zarar görmeden kurtulmayı başardı. Ömer’i yalnızlaştırmak için yeni hamleler yapan Yalçın, Erol’un ameliyatı üzerinden Berk ve Leyla’yı etki altına almaya çalıştı. Yalçın tarafından istemediği bir şeyi yapmaya zorlanan Ömer ise Hakan’a yakalanınca iyice köşeye sıkıştı.

‘Kasaba Doktoru’ her cuma yeni bölümüyle TRT 1’de… Dizinin 10. yeni bölümünden ilk fragman paylaşıldı: