Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral doğum yaptı, bebeğin boyu ve kilosu ‘Maşallah’ dedirtti…

Hande Soral doğum yaptı, bebeğin boyu ve kilosu ‘Maşallah’ dedirtti…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2017 yılında evlenen Hande Soral ve İsmail Demirci çifti, mutlu evlilikleriyle dikkat çekiyordu. Oyuncu çift, bir süredir doğacak bebekleri için büyük bir heyecan içindeydi. Hamile olduğunu sosyal medyadan tüm sevenlerine duyuran çiftin bebekleri, hafta içinde dünyaya geldi.

Hande Soral, hamileliği boyunca yaşadıklarını, nasıl beslenip neler yaptığını hayranlarına gün gün anlatmıştı. Oyuncu, sporu bırakmayıp beslenmesine dikkat ederek hamilelik sürecinde sağlıklı beslenmesi ile ilgili detayları da kendisi gibi hamile olanlarla paylaşıyordu.

Hande Soral doğum yaptı, bebeğin boyu ve kilosu 'Maşallah' dedirtti... 10

Soral, son dönemlerinde ise daha da heyecanlandıran görüntülere imza atmıştı. Her an doğum yapması beklenen oyuncu, her şeyin yolunda gittiğini gün gün hayranlarıyla paylaşmaya da devam etti. Bu arada hamileliğinin son günlerinde verdiği pozlarıyla da çok büyük beğeni topladı.

Soral, birlikte Küçük Kadınlar dizisinde rol aldığı Fulya Zenginer ile de birlikte hamile pozlarını paylaşmıştı. Zenginer’in doğum yaptığının öğrenilmesinden iki gün sonra Hande Soral da bebeğini dünyaya getirdi.

Hande Soral doğum yaptı, bebeğin boyu ve kilosu 'Maşallah' dedirtti... 11

İsmail Demirci ve Hande Soral çiftinin bebekleri Ali, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde, 30 Mayıs 2022 Pazartesi günü, saat 19.50’de Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Furkan Kayabaşoğlu tarafından gerçekleştirildi.

Acıbadem Altunizade Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:

“Hande ve İsmail Demirci çiftinin bebeği, 52 cm ve 3705 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz.”

Hande Soral doğum yaptı, bebeğin boyu ve kilosu 'Maşallah' dedirtti... 12

Çiftin bebeğinin 52 cm ve 3705 gram doğması da başka bir güzel ayrıntıydı. Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen Ali’nin kilosu da boyu da annesi tarafından iyi beslendiğinin bir göstergesi adeta. Soral, hamileliği boyunca uzmanlardan aldığı bilgilerle beslenip spor yapmaya da özellikle dikkat etmişti.

Hande Soral doğum yaptı, bebeğin boyu ve kilosu 'Maşallah' dedirtti... 13