Ana sayfa Dizi Fragmanları Kasaba Doktoru dizisinde Ömer köşeye sıkıştı!

Kasaba Doktoru dizisinde Ömer köşeye sıkıştı!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında yayınlanan ve Cuma akşamlarının ilgi gören yapımlarından olan Kasaba Doktoru’nda dokuzuncu bölümü izleyeceksiniz. Dizide Deniz Can Aktaş’ın canlandırdığı Ömer karakterinin köşeye sıkıştığına tanıklık edeceksiniz.

Geçtiğimiz haftalarda TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan ve milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayarak gününün en çok izlenilen dizisi olan ‘Kasaba Doktoru’, 3 Haziran Cuma akşamı dokuzuncu bölümüyle ekrana gelecek. ‘Kasaba Doktoru’nda bu hafta neler olacak? İşte detaylar:

Kasaba Doktoru dizisinde Ömer köşeye sıkıştı! 7

Erol’un fenalaşıp hastaneye gelişi tüm dengeleri altüst eder. Hakan ameliyatı öne çekmek için hızla bir ekip kurmak zorundadır. Yalçın ise Hakan’ı yalnızlaştırmak için elinden geleni yapmaktadır. Yalçın, annesinin tedavisini öne sürerek Ömer’i kendi tarafına çekmeye çalışır.

Leyla, Ömer’in annesi ile ilgili yalanını öğrenince araları açılır. Hakan yaptığı bir plan sayesinde Yalçın’ı kendi silahı ile vurur ve Mine ile arasındaki buzları eritir. Ömer’in annesinin Uluçınar’a gelişi ile işler değişir. Yalçın tarafından istemediği bir şeyi yapmaya zorlanan Ömer, Hakan’a yakalanınca iyice köşeye sıkışır.

‘Kasaba Doktoru’ yeni bölümüyle cuma saat 20.00’de TRT 1’de…