Ana sayfa Sosyal Medya Evrim Alasya, Kırmızı Oda’dan sonra yönetmen Cem Karcı ile yeni dizide buluştu!

Evrim Alasya, Kırmızı Oda’dan sonra yönetmen Cem Karcı ile yeni dizide buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1977 yılında İzmir’de dünyaya gelen Evrim Alasya, bugüne kadar sergilediği etkileyici oyunculuk performansı ile birbirinden çok farklı karakterleri başarıyla canlandırdı.

2003 yılında yayınlanan Bir İstanbul Masalı dizisinden bu yana setlerde görmekte olduğumuz oyuncu, Ihlamurlar Altında dizisindeki Sema karakteri ile dikkat çekmişti. Çeşitli sinema filmlerinde de rol alan Evrim Alasya, dizilerde ise çok farklı ve başarılı işlere adını yazdırdı.

Gece Sesleri, Gönülçelen, Vicdan, Benim Adım Gültepe, Güneşin Kızları, Koca Koca Yalanlar gibi yapımlarla önemli bir tecrübe biriktiren Evrim Alasya, bir döneme damgasını vuran Kırmızı Oda dizisinde de yer aldı. Canlandırdığı Meliha karakteri ile 2020 yılının en güçlü çıkış yapan isimlerinden olan oyuncu, rolü 7 bölüm sürse de hala akıllardan çıkmadı. Bu dizide yönetmen Cem Karcı ile aynı seti paylaşan Evrim Alasya, şimdi de yeni dizisinde yine aynı yönetmen ile çalışmaya başladı.

Evrim Alasya, Kırmızı Oda'dan sonra yönetmen Cem Karcı ile yeni dizide buluştu! 7

Terzi isimli dizinin çekimlerinde olan Cem Karcı, kadroya sonradan dahil olan Evrim Alasya ile bir kez daha bir arada bulunuyor. Kırklareli’nde çekimleri geçtiğimiz ay başlayan dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy ile Şifanur Gül bulunuyor.

Engin Şenkan, Salih Bademci, Olgun Şimşek ve Ece Sükan gibi oyuncuların da kadrosunda olduğu Terzi dizisine en son katılan isim de Evrim Alasya oldu. Çok etkili ve tecrübeli isimlerin buluştuğu dizinin ilk sezon çekimleri tamamlanmak üzere ama ekip Temmuz ayı içinde ikinci sezon çekimlerine de başlamayı planlıyor.

Evrim Alasya, ayrıca geçen yıl Star TV’de yayınlanan Akrep dizisinde de yine etkili performansı ile göz doldurmuştu.