Ana sayfa Sosyal Medya Kasaba Doktoru dizisindeki Leyla karakteri Hazal Subaşı’na ne kadar çok benziyor!

Kasaba Doktoru dizisindeki Leyla karakteri Hazal Subaşı’na ne kadar çok benziyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kasaba Doktoru dizisiyle yeniden setlere dönüş yapan Hazal Subaşı, Leyla karakteri ile başarılı bir süreç geçiriyor. İlk 13 bölümü yayınlanan ve sezonu tamamlayan Kasaba Doktoru dizisi, Eylül ayında yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak. Kasaba Doktoru dizisinde farklı bir deneyim yaşayan Hazal Subaşı da hayranlarını memnun eden bir karakter ile ekrana güçlü bir dönüş gerçekleştirdi.

Deniz Can Aktaş ile partner olan Hazal Subaşı, başrolün hakkını da veriyor. Oyuncu, dizinin içindeki karakterlerin işlerine olan aşklarından çok etkilendi. Hazal Subaşı, “İşi çok temiz bir yerden yapışlarını, kararlılıklarını ve cesaretlerini çok etkileyici buldum” diye konuştu.

Leyla karakterine bir tavsiyede de bulunan oyuncu, biraz kendisini rahat bırakması gerektiğini düşünüyor. Oyuncu, “Herhangi birisine karşı aktarmak istediği düşünceleri çok tuttuğunu düşünüyorum. Bu da pek de iyi bir şey değil onun için” dedi.

Kasaba Doktoru dizisindeki Leyla karakteri Hazal Subaşı'na ne kadar çok benziyor! 4

Leyla karakterini canlandırmayı çok istediğini ve bu nedenle de böyle bir karaktere alışmasının daha kolay olduğunun altını çizen oyuncu, şu ifadeleri kullandı: “Oynamayı istediğin bir şeye alışman daha kolay oluyor. O yüzden bu bir macera diye baktım. Zor almadı, Leyla’ya kolay ısındım.”

Leyla karakteri ile kendisi arasındaki benzerlik konusuna da değinen oyuncu, kendisini de cesaretli ve kararlı birisi olarak tarif etti.

Hazal Subaşı, “Ben de cesaretliyimdir, kararlıyımdır. Yapmak istediğim şeyi yaparım. Bir şeye inandıysam tüm sorumluluğu alırım, riske girerim. O açıdan benzediğimiz çok şey var” açıklamasını yaptı.

Kasaba Doktoru dizisini “iyilik, cesaret ve kalp” kelimeleri ile özetleyen Hazal Subaşı, projeyi çok sevdiğini de dile getirdi.

İlk bölümdeki ameliyat sahnesinin kendisini etkilediğini anlatan oyuncu, hem sahnenin temposu hem de zorluğunun diziye sert başlamalarına neden olduğunu da sözlerine ekledi.