Ana sayfa Dizi Haberleri Tayanç Ayaydın, Kıbrıs Zafere Doğru’dan sonra Tozluyaka dizisine yine rüzgarıyla geldi!

Tayanç Ayaydın, Kıbrıs Zafere Doğru’dan sonra Tozluyaka dizisine yine rüzgarıyla geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Tayanç Ayaydın, iki sezon boyunca TRT1 ekranında devam eden ilk sezonu Bir Zamanlar Kıbrıs ve ikinci sezonu da Kıbrıs Zafere Doğru ismiyle yayınlanan projede çok başarılı bir iş çıkartmıştı.

1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, Samson karakteri ile hikayenin sevilmeyen isimlerinden birisi olmasına rağmen, güçlü oyunculuk performansı ile büyük alkış aldı. Son dönemde televizyon dizilerinde yer almayı tercih eden ve 2004 yılından bu yana da sürekli ekranda yer alan isimlerden birisi de Tayanç Ayaydın oldu.

Aliye dizisindeki Kahraman karakterinden sonra, Sıla’da Abay olarak izlediğimiz oyuncu, Hayat Şarkısı dizisinde ise Hüseyin karakteri ile yine etkileyiciydi… Kırgın Çiçekler’in Ejder’i olarak da akıllara yazılan Tayanç Ayaydın, Tek Yürek, Yeni Hayat dizilerinde de yine etkili olmuştu.

Tayanç Ayaydın, Kıbrıs Zafere Doğru'dan sonra Tozluyaka dizisine yine rüzgarıyla geldi! 26

Tozluyaka dizisinde Önder karakterini canlandıran oyuncu, sırlarla dolu ve merak uyandıran bir hikaye ile izleyici karşısına çıktıklarını söyledi.

Tayanç Ayaydın, “Gençlerin nasıl tepki verdiğini biraz gördüğümüz, belki de bizi izleyecek gençlerin empati kurmasını sağlayacağımız, kendi hayatlarında dikkatli biraz daha dikkatli olmaya sevk edecek, imkanı olan ile imkanı olmayanın savaşının nasıl olduğu anlatacağımız bir hikaye” diye konuştu.

Çatışması yüksek bir dizi olan Tozluyaka’da sonraki haftalarda neler olacağını tahmin etmek de pek mümkün değil.

Z kuşağının dertlerinin hiç bitmediğine vurgu yapan oyuncu, “Her zaman şekil değiştiriyor, onlarla ilgilenmek ve dertlerle boğuşmak biraz empati istiyor” diyerek günümüz dünyasına da ışık tutan bir ifadede bulundu.

Tayanç Ayaydın, Kıbrıs Zafere Doğru'dan sonra Tozluyaka dizisine yine rüzgarıyla geldi! 27

Çağrı isimli gencin babası Önder olarak hikayede yer alan usta oyuncu, çocukların okuldaki futbol antrenörü olarak hikayede yer alıyor. Büyükler arasında işin sağ duyulu kısmında yer alan ve objektif olmaya çalışan bir karakteri canlandırdığını anlatan Tayanç Ayaydın, gençlerin sevdiği bir antrenör olarak hikayenin iyi isimlerinden birisi olarak ekranda bulunuyor.

Ünlü oyuncu ilk bölüm senaryosunu okuduktan sonra ikinci bölümü bir seyirci gözü ile merak ediyor ise o tür işleri tercih ettiğini ve Tozluyaka’nın da böyle bir proje olduğuni ifade etti.