Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi gelince; atv, TRT1 ve Star TV dizilerini titretecek!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi gelince; atv, TRT1 ve Star TV dizilerini titretecek!

tarafından ker_def

Perşembe akşamları yaz döneminde de dizi rekabeti çok sert olacak. Üst üste yeni dizilerin başlaması ile birlikte 4 farklı kanalın büyük reyting rekabetini göreceksiniz. İçimizdeki Ateş dizisi atv’de başladı ve düşük reytinglerle yoluna devam ediyor. TRT1’de ise Seni Kalbime Sakladım dizisi yine perşembe akşamları yayınlanmaya başlandı ve ilk bölüm reytingi yine tatmin edici değildi.

7 Temmuz perşembe akşamında itibaren ise Star TV ekranında yayınlanacak olan Duy Beni dizisi ile birlikte rekabet iyice artacak. Show TV ise bu sezonun en önemli dizisi olarak ortaya çıkan Gelsin Hayat Bildiği Gibi için yayın gününü yine perşembe olarak belirledi. Ertan Saban’ın başrolünde yer alacağı ve Gani Müjde imzasını taşıyan dizinin yayın tarihi ise 21 Temmuz Perşembe olarak duyuruldu.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi gelince; atv, TRT1 ve Star TV dizilerini titretecek! 47

Bu durum da gösteriyor ki, 4 büyük kanalda 4 önemli yaz dizisi ile perşembe akşamları müthiş bir rekabet izleyeceksiniz. Bu hafta Duy Beni isimli dizinin Star TV’de nasıl performans göstereceği merak edilirken, 21 Temmuz’dan itibaren ise bu rekabet çok daha sert bir hale gelecek.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin fragmanını izleyenler çok farklı ve özel bir yapımın gelmekte olduğunu fark etti.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin yayın tarihi açıklandı. Merakla beklenen dizi, ilk bölümüyle 21 Temmuz Perşembe akşamı SHOW TV’de ekran yolculuğuna başlayacak.

Kirli geçmişini ardında bırakarak coğrafya öğretmeni olarak Karabayır Lisesi’ne atanan ve burada yolu ıslahevinden gelen beş gençle kesişen Sadi Payaslı’nın öyküsünü anlatacak dizinin tanıtımları büyük ilgi görmüş ve sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer almıştı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi gelince; atv, TRT1 ve Star TV dizilerini titretecek! 48

Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi deneyimli ve genç isimler bir arada olacak.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, 21 Temmuz Perşembe saat 20.00’de SHOW TV’de başlıyor.