Ana sayfa Dizi Haberleri Kasaba Doktoru dizisini izleyenlere bir değil iki müjde birden geldi!

Kasaba Doktoru dizisini izleyenlere bir değil iki müjde birden geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kasaba Doktoru dizisi, izleyicisi tarafından çok sevildi. Hikayesi, oyunculukları ile beğeni kazanan Kasaba Doktoru dizisinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği merak konusuydu. Diziyle ilgili gelen iki müjdeli haber, izleyenleri de sevindirdi…

Buna göre Kasaba Doktoru dizisini izleyenlerin içi rahat olsun zira dizi ikinci sezonda da sürecek. Üstelik dizinin sezon finali için de ileri bir tarih verildi. Başrollerinde Ozan Akbaba, Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş ile Vildan Atasever’in rol aldığı dizi, bir kaç hafta daha ekranda kalmaya devam edecek.

Hastane temalı dizilerin sevilmesinin ardından Kasaba Doktoru dizisi de izleyicinin beğenisini toplayan bir yapım oldu. Özellikle çok sevilen Mucize Doktor dizisinin veda etmesinin ardından ekranda benzer bir dizinin yer alması, bu tür dizileri sevenler için mutlu eden bir gelişmeydi.

Kasaba Doktoru dizisini izleyenlere bir değil iki müjde birden geldi! 8

Diziyi takip edenler, şu ana kadar 9 bölümü yayınlanan dizi, belli bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı. Dizinin bu iyi gidiş ile birlikte sezon final tarihi de uzatıldı. 11. bölümde sezon finali yapması beklenen dizinin 13. bölümde yaz arası vereceği öğrenildi.

Üstelik bir başka müjdeli haber de Kasaba Doktoru dizisini izleyenleri çok sevindirecek. 13. bölümü 1 Temmuz Cuma günü yayınlanacak olan dizi için Eylül ayına kadar beklemek gerekmeyecek! Alınan kararla birlikte dizinin tatil arası 1 ay sürecek. Ardından ekip yeniden bir araya gelerek yeni sezon için çekimlere başlayacak.

Kasaba Doktoru dizisini izleyenlere bir değil iki müjde birden geldi! 9

Ağustos ayının başında çekimlerin yeniden başlayacağının öğrenilmesinin ardından Eylül ayını beklemeden yeni sezon bölümlerinin ekrana gelmesi bekleniyor. Böylece kısa bir yaz arasının ardından Kasaba Doktoru izleyicisi Ağustos ayında yeniden dizileriyle buluşabilecek…