Ana sayfa Dizi Haberleri Kasaba Doktoru dizisinin ilk bölüm reytingleri nasıl?

Kasaba Doktoru dizisinin ilk bölüm reytingleri nasıl?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Cuma akşamları artık Kasaba Doktoru isimli yeni diziyi izleyeceksiniz. Ozan Akbaba’nın başrolünde yer aldığı; Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş ve Vildan Atasever’in de etkili karakterlerle destek olduğu dizinin ilk bölümü 8 Nisan Cuma akşamı yayınlandı.

Kasaba Doktoru dizisi Güney Kore yapımı olan Dr.Romantic’ten uyarlandı. Büyük bir hastanede yaşadığı trajedi sonrasında küçük bir kasaba hastanesine giden Hakan karakterinin, Ömer ve Leyla ile birlikte insan hayatını kurtarma çabası dizinin hikayesini oluşturuyor.

Arka Sokaklar, Aziz, Yalnız Kurt, Aşk Mantık İntikam ve Kaderimin Oyunu gibi önemli dizilerin yarıştığı Cuma rekabetine Kasaba Doktoru da katılmış oldu. Türkiye’de doktor dizilerine yönelik büyük ilgi düşünüldüğü zaman Kasaba Doktoru’nun da çok iyi başlangıç yapması bekleniyordu. İlk bölüm sonrasında reytingler ortaya çıktı.

İlk bölümüyle AB grubunda ikincilik elde eden Kasaba Doktoru dizisinin reytinglerinin çok da beklendiği gibi yüksek olmadığı görülüyor… Ancak sıralama bakımından dizi ikincilikle başlangıç yaptığı için AB kategorisinde dikkatleri çekti. Tüm kişiler kategorisinde ortalamanın altında kalan reytingleri ile yedincilik elde eden TRT1 dizisi, ABC1’de ise dördüncü sırayı aldı… 5’in altında kalan reytingleri ile çok da iyi bir başlangıç yapmasa da Kasaba Doktoru dizisinin birçok yapımın yer aldığı Cuma rekabetinde dikkatleri çektiğini söylemek daha doğru olacaktır.

Dizinin ilk bölüm reytinglerinin çok daha iyi olması bekleniyordu. Ancak bu beklentiler karşılanmadı. İkinci bölümden itibaren bir yükseliş yaşanabilir ama dizinin Cuma rekabetinde birincilik elde etmesinin çok da kolay olmayabileceği gözüküyor.

Kasaba Doktoru dizisinin 15 Nisan Cuma günü yayınlanacak ikinci bölümü de yine heyecanlı olacak. Dizinin yeni bölümünden ilk fragman paylaşıldı.