Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ, oğlunun ismini, bir dizide oynadığı karakterden seçti!

Kıvanç Tatlıtuğ, oğlunun ismini, bir dizide oynadığı karakterden seçti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 2016 yılının Şubat ayında Paris’te Stil Danışmanı Başak Dizer ile evlenmişti. 7 yıldır evli olan çift, uzun süredir çocuk sahibi olmak istiyordu. Sonunda çiftin bebekleri için gün sayılmaya başlandı!

Ünlü Oyuncu, şu sıralar Netfix’te yayınlanacak olan yeni dizisi Yakamoz S-245 ile gündemde Özge Özpirinçci ile başrolünü paylaştığı dizi geçtiğimiz yıl çekilmişti. Dizi merakla beklenirken, Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi ise bir başka heyecan içinde.

Başak Dizer’in hamileliği son günlerine yaklaşmakta. Nisan ayı içinde çiftin bebekleri dünyaya gelecek. Bir süre önce çocuklarının cinsiyetinin erkek olduğu da öğrenilmişit.

Çiftin hayranları, erkek bebek olacağının öğrenilmesinden sonra ismini ne koyacaklarını merakla beklemeye başladı. Henüz Kıvanç Tatlıtuğ cephesinden bir açıklama yok ancak kulislerde çiftin bebeklerine ‘Kurt Efe’ ismini verecekleri konuşuluyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, oğlunun ismini, bir dizide oynadığı karakterden seçti! 7

Kıvanç Tatlıtuğ, hatırlanacağı üzere 2014 yılında başrolünü Farah Zeynep Abdullah ile paylaştığı ‘Kurt Seyit ve Şura’ dizisinde oynamıştı. Oyuncunun, bu dizide oynadığı Kurt Seyit’in ilk ismi Kurt’tan esinlenerek oğluna Kurt Efe ismini vereceği şeklinde söylentiler dolaşmaya başladı.

Tabii sosyal medyada da hemen konuyla ilgili yorumlar yapmada gecikmedi oyuncunun hayranları. Bazı hayranları bu ismi manidar bulsa da bazı hayranları pek de beğenmediklerini ifade ediyorlar.

‘İsmi ile çok yaşasın’ diyenlerin yanında, Kurt Efe yerine, Kıvanç Tatlıtuğ’un rol aldığı ve unutulmayan diziler arasına giren Kuzey Güney dizisine atıfta bulunarak o dizide hayat verdiği Kuzey karakterinin isminin daha iyi olacağı yorumları da dikkat çekiyor.