Ana sayfa Sosyal Medya Kasaba Doktoru dizisinin yakışıklı doktoru Deniz Can Aktaş yaz gelsin dedi ortalık yıkıldı!..

Kasaba Doktoru dizisinin yakışıklı doktoru Deniz Can Aktaş yaz gelsin dedi ortalık yıkıldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Star TV ekranında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koyarak kariyerinde sıçrama yaşayan genç oyuncu Deniz Can Aktaş ekranların aranılan yüzü haline geldi.

Menajerimi Ara dizisi final yaptıktan sonra oyuncu Naz Çağla Irmak ile birlikte Romeo ve Juliet adlı tiyatro oyunuyla sahnede yer alan Deniz Can Aktaş çok yakında Kasaba Doktoru dizisiyle ekranlara geri dönecek.

Performansıyla olduğu kadar yakışıklılığıyla da adından söz ettiren Deniz Can Aktaş sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem oluyor. Oyuncunun, ‘Yaz gelsin’ notuyla paylaştığı instagram gönderisi hayranlarını mest etti.

Kasaba Doktoru dizisinin yakışıklı doktoru Deniz Can Aktaş yaz gelsin dedi ortalık yıkıldı!.. 7

Takipçileri oyuncunun paylaşımına binlerce yorum yaptı. Yorumlardan bazıları şöyle; ‘Süpersin!’, ‘Bu ne delireceğim maaşallah!’, Yazla beraber sen de geleceksen olur’, ‘Seni çok seviyorum!’.

İş ve özel yaşantısında sessiz ve emin adımlarla yol alan yakışıklı oyuncu çok yakında, TRT1’de yayınlanacak ve  Dr. Romantic isimli Güney Kore dizisinden uyarlanan Kasaba Doktoru adlı diziyle ekranlara gelecek.

8 Nisan Cuma akşamı TRT 1’de ekran yolculuğuna başlayacak olan Kasaba Doktoru babasına yapılan haksızlık sonunda tıp okuyarak doktor olmaya karar vermiş Ömer ile yaşadığı felaket sırasında tesadüfen kendisine yol gösteren Hakan Hoca’nın yollarının yıllar sonra bir şehre uzak bir belde hastanesinde kesişmesi ile yaşananları anlatacak.

Merakla beklenen dizinin zengin oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Barış Yalçın, Tarık Uğur Özenbaş, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever yer alıyor.