Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin yeni dizisi yeni sezonun bombası olmaya aday!

Fox TV’nin yeni dizisi yeni sezonun bombası olmaya aday!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Fox TV, önümüzdeki sezonda da birçok yeni diziyi ekrana sürerek izleyicileri kendisine bağlamanın hesabını yapıyor. Televizyon kanalları kış sezonunun sonuna doğru gidilirken, hem yaz dönem hem de önümüzdeki kış dönemi için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Yapım firmaları da hem dijital platformlar hem de televizyon kanalları için birbirinden iddialı yapımlar üretmek için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Fox TV’nin yeni dizilerinden birisinin de Harikalar Diyarı isimli proje olduğu ortaya çıktı. İddialı yapım firması TİMs&B tarafından hazırlıklarına başlanılan projenin yeni sezonun en iyi dizilerinden birisi olması bekleniyor.Bir Zamanlar Çukurova ve Teşkilat gibi iki önemli projesi halen devam eden TİMs&B’nin yeni dizisi daha önce “Ayşegül Harikalar Diyarında” ismi ile gündeme gelmişti. Ayşegül, Ece ve Gamze isimli 3 kız arkadaşın hikayesinin anlatılacağı dizinin detayları da merak edilmeye başlandı.

Fox TV'nin yeni dizisi yeni sezonun bombası olmaya aday! 7

Yapım ekibi oyuncu seçimleri için görüşmelere başladı. Diziyi öne çıkartacak olan en önemli detay ise başrol çifti olacak. Eylül ayında izleyicilerle buluşacak olan dizinin çekimlerinin yaz aylarında başlaması planlanıyor.

Dizi için senaryo hazırlıkları sürürken, mekan seçimlerinin yapılması ve oyuncu kadrosunun belirlenmesi gibi önemli detaylar var… TİMs&B tarafından başrol çifti için bir arayış da başladı. Çok uyumlu ve birbirlerine yakışacak iki oyuncuyu yan yana getirmeyi hedefleyen yapımcı, böylece sosyal medyadan da büyük destek almayı planlıyor.

Hikayeye uyacak en uygun çift henüz bulunamadı ama yakında bu konuda önemli gelişmeler yaşanabilir. Fox TV, gelecek sezonda da birbirinden farklı dizilerle izleyicileri kendisine çekmek için bütçe olanaklarını sonuna kadar açmış gözüküyor.