Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’den sonra şimdi de Cansu Dere İspanya’da coşkuyla karşılandı!

Kerem Bürsin’den sonra şimdi de Cansu Dere İspanya’da coşkuyla karşılandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Başarılı oyuncu Cansu Dere, özellikle Anne dizisinden sonra yurt dışında çok büyük hayran kitlesi edindi. Cansu Dere daha önce ödül kazandığı İspanya’ya bir ödül törenine katılmak üzere gitti. Dere İspanyol hayranları tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Halen Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde rol alan Cansu Dere, dizinin sezon sonunda final yapmasından sonra Disney Plus projesinde yer alacak. Özellikle Anne ve arkasından Sadakatsiz dizilerinin yurt dışında büyük ilgi görmesinden sonra ününü sınırların dışına çıkaran Cansu Dere İspanya’ya gitti.

Kerem Bürsin’den sonra şimdi de Cansu Dere İspanya’da coşkuyla karşılandı! 2

Cansu Dere, İspanya’nın başkenti Madrid’de düzenlenen 73. Fotogramas de Plata ödül törenine katıldı. Ülkenin en eski dergilerinden Fotogramas tarafından düzenlenen törene Javier Bardem, Penelope Cruz, Pedro Almadovar gibi İspanyol sinemasının en ünlü isimleri katıldı. Cansu Dere de törenin onur konukları arasındaydı.

Cansu Dere ödül töreninde La Casa De Papel dizisinde rol alan Najwa Nimri’ye ödülünü verdi. Dere’nin ödülü verirken anonsunu İspanyolca yapması hayranlarını çılgına çevirdi. Cansu Dere, İspanya’da bir dünya starından farksızdı.

Kerem Bürsin’den sonra şimdi de Cansu Dere İspanya’da coşkuyla karşılandı! 3

Başarılı oyuncu İspanya’da en çok sevilen Türk oyunculardan biri. Cansu Dere yaklaşık dört ay önce Türk-İspanyol Resmi Sanayi ve Ticaret Odası tarafından verilen Bireysel Başarı Ödülü’ne ve Latin Amerika’nın Emmy’si olarak adlandırılan Produ Awards’ta “Yabancı Dilde En İyi Kadın Dizi Oyuncusu” ödülüne layık görülmüştü.

Cansu Dere’nin başrolünde yer aldığı Anne dizisi yurt dışında, özellikle de Latin Amerika ülkelerinde büyük ilgi görmüştü. Hatta Anne’nin Türk versiyonu İspanya’ya adapte edilmişti. Tek sezon olarak ekranda yer alan Anne dizisinde Cansu Dere’nin yanı sıra Vahide Perçin, Can Nergis, Berkay Ateş, Gonca Vuslateri gibi tanınmış oyuncular yer almıştı.