Ana sayfa Sosyal Medya Kayınvalideyi ve minik evladını da unutmadı! Merve Dizdar’dan vefalı Anneler Günü kutlaması!

Kayınvalideyi ve minik evladını da unutmadı! Merve Dizdar’dan vefalı Anneler Günü kutlaması!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’de Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi ile ekranlara gelen Merve Dizdar, son dönemin de çok konuşulan isimlerinden birisi. Uzun yıllardır tiyatro sahnesine çıkan, dizi ve sinema filmlerinde rol alan Dizdar, oyunculuğu ile her projesinde konuşuluyor.

Geçtiğimiz sezon Mucize Doktor dizisinde oynayan Dizdar, bu sezon ise Masumlar Apartmanı dizisindeki Gülben karakteri ile izleyenlerin gönlünü adeta fethetti!

Performansı ile izleyicilerin büyük beğenisini kazanan oyuncu, sosyal medyada da övgü dolu yorumlar almakta. Pek çok ödülün de sahibi olan Merve Dizdar, Gülben ile de dizi izleyenlerinin gönlünü bir kez daha fethediyor.

Ekranda pek çok dizide oynayan Dizdar’ın, Gülben ile oyunculuğunu daha çok ön plana çıkarma imkanı bulması ve senaryoda karakterin etkin bir şekilde rol alması da bu diziyle daha çok konuşulmasını sağladı.

Merve Dizdar, bugün Anneler Günü’nü kutlayan paylaşımlarıyla da dikkat çekti. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de rol alan Gürhan Altundaşar ile evli olan Dizdar, bu özel günde, annesinin yanı sıra kayınvalidesini de unutmadı.

Kayınvalideyi ve minik evladını da unutmadı! Merve Dizdar'dan vefalı Anneler Günü kutlaması! 10

Önce annesi ve ablası ile fotoğraflarını paylaşan oyuncu, daha sonra annesi Yıldız Dizdar ve eşinin annesi Pakize Altundaşar ile çekilen bir fotoğrafıyla onun da Anneler Günü’nü kutladı. “Çok şanslıyım, birdi iki oldu” diye de not düştü…

Kayınvalideyi ve minik evladını da unutmadı! Merve Dizdar'dan vefalı Anneler Günü kutlaması! 11

Bu arada sahiplendiği sevimli kedisi ile fotoğraflarını da paylaşan oyuncu, evlat gibi gördüğünü notlarıyla anlatarak hayvan dostu olan herkesin de Anneler Günü’nü “Seven, hissettiren, bakan, büyüten, besleyen tüm annelerin günü kutlu olsun” mesajını düştü…

Kayınvalideyi ve minik evladını da unutmadı! Merve Dizdar'dan vefalı Anneler Günü kutlaması! 12

 

Kayınvalideyi ve minik evladını da unutmadı! Merve Dizdar'dan vefalı Anneler Günü kutlaması! 13