Ana sayfa Sosyal Medya Araya reklam almış! Fahriye Evcen’in Anneler Günü kutlamasında ilginç detay!

Araya reklam almış! Fahriye Evcen’in Anneler Günü kutlamasında ilginç detay!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, uzun beraberliklerinin ardından 2017 yılında evlenmişlerdi. Oğulları Karan ise 2019 yılının Nisan ayında doğmuştu. Mutlu evlilikleri ile dikkat çeken çift, sosyal medyadan paylaşımlarıyla da hayranlarını habersiz bırakmıyorlar.

Burak Özçivit, atv’nin sevilen dönem dizisi Kuruluş Osman’da başrolde oynuyor. Fahriye Evcen ise 2017 yılından beri ekranlarda yok.

Bu süre içinde çeşitli markaların yüzü oldu, reklamlarda rol aldı ve bunun dışında bir projede de yer almadı. Oyuncu, sosyal medya hesabından da sıklıkla yüzü olduğu markaların reklamlarını paylaşıyor.

Anneler Günü için iki paylaşım yapan oyuncu, instastory’den annesi ile fotoğraflarını paylaşarak Anneler Günü’nü kutladı. İçerikte marka yüzü olduğu Loreal Paris’i de etiketleyen oyuncu, bir taşla iki kuş vurmuş oldu böylece!

Araya reklam almış! Fahriye Evcen'in Anneler Günü kutlamasında ilginç detay! 9

Bir diğer paylaşımı ise oğlu Karan ile oldu. Anne olma mutluluğunu yaşayan oyuncu, Anneler Günü’nde Karan ile verdiği pozunu da Prima Türkiye markasının paylaşımını repost ederek paylaştı. Aşağıda o fotoğrafı da görebilirsiniz…

Araya reklam almış! Fahriye Evcen'in Anneler Günü kutlamasında ilginç detay! 10

Araya reklam almış! Fahriye Evcen'in Anneler Günü kutlamasında ilginç detay! 11