Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kerem Alışık’ın Sipahi dizisinden başka bir projesi daha ortaya çıktı!

Kerem Alışık’ın Sipahi dizisinden başka bir projesi daha ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Kerem Alışık, Bir Zamanlar Çukurova dizisinden sonra yeniden televizyon ekranına dönmeye hazırlanıyor. 12 Aralık Pazartesi akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Show TV’nin Sipahi isimli dizisinde izleyeceğimiz oyuncu, Yıldırım Bozok isimli ülkeye zarar vermeye çalışan karanlık güçleri durdurmaya çalışan ajanları başı olarak izleyici karşısına çıkacak.

Kerem Alışık, yeni güçlü bir karakter ile ekranda yer alırken, son dönemde istihbarat servisleri ile ilgili hikayeler yönelik ilgiden faydalanan Show TV, Sipahi dizisi ile ilgili büyük beklentiler kuruyor. Pazartesi akşamları reyting dengesini değiştirme iddiası tutar mı bilinmez ama, Kerem Alışık’ın performansı şimdiden merak konusu oldu.

Batı’nın karanlık güçlerine karşı Türkiye’yi savunan istihbarat servisinin etkili ajanları milyonlarca izleyicinin ilgisini çekmek için aksiyon dolu sahnelerle geliyor. Kerem Alışık’ın sadece dizide yer almayacağını bir başka projesinin daha olduğunu hatırlatalım.

Aynı zamanda tiyatro sevdasını dü sürdürmek isteyen usta oyuncu, dünyaca ünlü Küheylan isimli oyun ile tiyatro sahnesinde de hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kerem Alışık'ın Sipahi dizisinden başka bir projesi daha ortaya çıktı! 7

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment ortak yapımı ile sahnelenecek efsane “Küheylan” oyununda Kerem Alışık, psikiyatrist Martin Dysart’ı oynayacak.

Yeni rolü ile ilgili açıklamalarda bulunan Kerem Alışık şunları söyledi; “Benim kanatlarım yok. Kanatlarım yüreğim. Kendi gökyüzümde göçebe, kendi vicdanımda özgür… Ama “Küheylan” sevinçten uçmak için gerekli olan kanatları ödünç olarak bana verdi. Ve işte olan oldu sanki yelelerim rüzgara karıştı. Çok mutluyum yine ve yeniden tiyatro sahnesinde olmaktan”.

HDI Sigorta’nın katkılarıyla ve Barış Erdenk’in yönetimiyle, 10 Şubat’ta prömiyeri yapılacak oyun merakla bekleniyor.