Ana sayfa Sosyal Medya Kazara Aşk dizisine iki usta oyuncu birlikte katıldı!

Kazara Aşk dizisine iki usta oyuncu birlikte katıldı!

tarafından ker_def

Star’ın yakında seyircisiyle bulaşacak olan yeni dizisi ‘Kazara Aşk’ın oyuncu kadrosuna iki usta isim dahil oldu. Uğur Çavuşoğlu ve Servet Pandur, ‘Kazara Aşk’ta ‘Tahsin’ ve ‘Neval’ karakterlerini canlandıracaklar. Yapımına Koliba Film adına Ata Türkoğlu’nun imza attığı dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor.

Yakında seyircisiyle buluşmaya hazırlanan muhteşem bir aile komedisi ‘Kazara Aşk’ın oyuncu kadrosuna iki usta isim dahil oldu. Daha önce yer aldıkları projelerle milyonların beğenisini toplayan usta oyuncu Uğur Çavuşoğlu, Gaziantep’li fabrikatör ‘Tahsin’ karakteriyle ekranda yerini alacak. 2018 yılında Uğur Çavuşoğlu Ege’nin Hamsisi isimli TRT1 dizisinde yer almıştı. 2019’da Sen Anlat Karadeniz’in kötü adamlarından Genco’yu canlandıran oyuncu, son olarak da 2020’de Gel Dese Aşk dizisinde yer almıştı.

Kazara Aşk dizisine iki usta oyuncu birlikte katıldı! 8

Servet Pandur ise Tahsin’in eşi ‘Neval’ karakteriyle seyirciyi farklı bir serüvenin içine sokacak.

Uzun sürelerdir dizilerde rol alan Servet Pandur’u izleyiciler Fatmagül’ün Suçu Ne dizisindeki Leman olarak hatırlayacaktır.2017-2018 sezonunda Kanatsız Kuşlar dizisinde Azime olarak izlediğimiz oyuncu, Bir Aile Hikayesi’nde ise Behiye karakterini canlandırdı. Pandur, son olarak 2020 yılında Hizmetçiler dizisinde yer almıştı.

Kazara Aşk dizisine iki usta oyuncu birlikte katıldı! 9

SÜRÜKLEYİCİ SENARYO

Başarılı ve genç oyunculardan Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler’in başrolde oynayacağı dizide, bir kaza sonucu tanıştıktan sonra yaşamlarında yeni bir sayfa açılan gençlerin öyküsü, mizahi bir dille ekranlara yansıtılacak. Sezonun en iddialı yapımlarından biri olacak olan ‘Kazara Aşk’ın çekimleri İstanbul’da devam ediyor.

‘Kazara Aşk’ sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yakında Star’da…