Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor tarihinin en kötü döneminde! Alev Alev ile Akrep ise final yolunda!

Mucize Doktor tarihinin en kötü döneminde! Alev Alev ile Akrep ise final yolunda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Perşembe akşamları artık reyting elde etmek için en zor günlerden birisi oldu… Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor dizilerinin sürüklediği Perşembe akşamları, artık iki yeni dizinin ortaya çıkardığı yeni bir tablo var. TRT1 ekranında başlayan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisiyle, Kanal D’nin Camdaki Kız isimli dizisi denklemi tamamen değiştirdi.

Yaşanan son gelişmeler ise bir süredir ekranda olan Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor ve Alev Alev dizilerini çok kötü etkiledi. Star TV’nin Akrep dizisi de yayınlanıyor ama artık oranlar çok düştüğü için fazla bir etkisi yok. Akrep’in dün yayınlanan 17. bölümü Star TV’nin önceki hafta yayından kaldırdığı Sol Yanım dizisinden bile çok ama çok düşük geldi…

Akrep tüm kişilerde 26. sırada yer alırken, AB’de günü 28. bitirdi ve ABC1’de de 23. oldu. Demet Akbağ ile Evrim Alasya ikilisinin iyi başlayan dizi macerasında finale adım adım yaklaşılıyor. Dizinin 26 bölüm garantisi olduğu söyleniyordu. Ancak bu oranlara Star TV daha ne kadar katlanır bilinmez.

Mucize Doktor tarihinin en kötü döneminde! Alev Alev ile Akrep ise final yolunda! 11

Alev Alev dizisi de haftalar önce düşüş trendine girdi. Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü’nün başrolünde yer aldığı dizi için reytingler finali işaret ediyor. Hele ki Show TV’nin Arıza, Ramo ve Kuzey Yıldızı dizilerini daha iyi oranlar alıyor olsalar bile final kararı vermesinden sonra Alev Alev için de sıkıntının büyük olduğunu söyleyebiliriz. Dizi dün akşam tüm kişiler ve AB’de ancak 12. sırada yer alabildi ve ABC1’de de 13. oldu.

Gelelim Mucize Doktor dizisine… Perşembe akşamlarına fark katan yapımlardan birisiydi.. İlk sezonu çok başarılı geçti ve üst üste reyting birincilikleri, hatta rekorlar geldi… Ancak ikinci sezonda dizinin hikayesindeki aşk meşk işlerinin fazlalığı izleyicileri rahatsız etti. İkinci sezonda ciddi düşüş yaşayan Mucize Doktor, dün yayınlanan 57. bölümü ile bugüne kadarki en düşük reytingleri elde etti.

Mucize Doktor tarihinin en kötü döneminde! Alev Alev ile Akrep ise final yolunda! 12

Reytingler tüm kategorilerde ortalamanın biraz üzerinde gerçekleşti. Bu oranlar da iyi ama dizinin daha önceki bölümleri düşünüldüğü zaman Bir Zamanlar Kıbrıs ve Camdaki Kız’ın gelişinden çok kötü etkilendiği ortada.

Mucize Doktor biraz daha düşüş yaşar ise Fox TV, 3. sezon için onay verir mi, orası da bilinmez. Dizinin dün akşam yayınlanan 57. bölümü tüm kişilerde 6. sırada yer aldı. AB’de günü 5.bitiren dizi, ABC1’de ise 6. oldu.