Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kazara Aşk için final kararı çıktı, Uğur Çavuşoğlu hemen yeni dizi buldu!

Kazara Aşk için final kararı çıktı, Uğur Çavuşoğlu hemen yeni dizi buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Uğur Çavuşoğlu, 1967 doğumlu ve bugüne kadar rol aldığı projelerle de yeteneklerini kanıtlamış usta bir isim… Oyuncu, son dönemde üst üste farklı rollerle dizilerde boy gösteriyor.

1990’lı yıllardan bu yana dizilerde izlediğimiz oyuncu, birbirinden farklı birçok rolde yer aldı. 2018 yılında Ege’nin Hamsisi isimli dizideki Şevket karakteri ile dikkat çeken Uğur Çavuşoğlu, ardından da Sen Anlat Karadeniz’in kötü adamı Genco’ya hayat verdi.

Gel Dese Aşk ile 2020 yılında ekranda olan oyuncu, 2021 yılında ise yaz döneminin sevilen dizisi Kazara Aşk’a katıldı. Tahsin karakterine hayat veren oyuncu, Star TV dizisi daha bitmeden yeni dizisini hemen buldu.

Kazara Aşk için final kararı çıktı, Uğur Çavuşoğlu hemen yeni dizi buldu! 7

Star TV yönetiminin düşük reytingleri nedeniyle 13. bölümde final yapmasına karar verdiği Kazara Aşk, için son iki bölüm kaldı… Ancak Uğur Çavuşoğlu hem yeni dizisini buldu hem de ekip arkadaşları ile birlikte fotoğraf bile çektirdi.

Ünlü oyuncu yeni sezonda yine Star TV ekranında kalacak. Bahadır Özdener’in yapımcılığını üstlendiği Benim Hayatım isimli dizide usta oyuncuyu da izleyeceksiniz.

Genco Özak, Nilsu Berfin Aktaş’ın başrolünde yer aldığı yeni dizide; Savaş Özdemir, Nilüfer Açıkalın, Esra Ronabar gibi deneyimli oyuncular da bulunuyor. Çekimleri başlayan dizi ile birlikte Uğur Çavuşoğlu yine Star TV ekranına bu sefer farklı bir rolle gelecek.