Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingler kötü gelice Star TV yazlık dizi için final kararını aldı!

Reytingler kötü gelice Star TV yazlık dizi için final kararını aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yaz döneminde başlayan iki diziden birisi ekran ömrünü tamamlıyor… Ada Masalı ve Kazara Aşk isimli dizilerle izleyicileri ekranına çekmeye çalışan kanal yönetimi, düşük reytingler sonucunda final kararı almak durumunda kaldı.

Ümit Kantarcılar ile Sude Zülal Güler’in başrollerinde yer aldığı Kazara Aşk isimli dizinini 13. bölüm itibari ile final yapacağı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş kulis bilgisini aktarırken, diziden geriye sadece iki bölüm kaldı.

Eğlenceli bir hikayesi bulunan ve iyi oyuncu kadrosu ile yola çıkan Kazara Aşk dizisi ne yazık ki, başladığı günden bu yana istediği reytingleri elde edemedi.

Reytingler kötü gelice Star TV yazlık dizi için final kararını aldı! 8

Star TV’nin yaz dönemi boyunca düşük reytinglerine rağmen sürdürdüğü dizi için Eylül ayı ise adeta kabus oldu… Yeni yapımların ekrana gelmeye başlaması ile birlikte izleyiclierini kaybeden Kazara Aşk, kabul edilebilir oranların çok altına geriledi.

Bu duruma daha fazla izin vermek istemeyen Star TV yönetimi de Kazara Aşk dizisi için final kararı almak durumunda kaldı. 12. bölümü Perşembe akşamı yayınlanacak olan Kazara Aşk dizisi, gelecek hafta 13. bölümü ile birlikte son kez ekrandaki yerini alacak.

Reytingler kötü gelice Star TV yazlık dizi için final kararını aldı! 9

Ümit Kantarcılar ile Sude Zülal Güler ikilisi ise akılda kalan bir dizi çifti olarak kayıtlara geçti… Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur, Servet Pandur ve Uğur Çavuşoğlu gibi önemli isimlerin de başrolünde yer aldığı dizi ile birlikte Sude Zülal Güler ikinci kez başrolde yer aldı. Oyuncu geçen sezon Şeref Sözü isimli dizide başrolde yer alarak büyük çıkış yapmıştı.