Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde ayrılık geldi, sevinç günleri kısa sürdü!

Kefaret dizisinde ayrılık geldi, sevinç günleri kısa sürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox Tv ekranında izleyicilerle pazar akşamları buluşmakta olan Kefaret dizisi, güçlü hikayesi ile yoluna emin adımlarla devam ediyor. İyi reytingler alan ve hızlı akan hikaye kurgusu ile de izleyicilere her anı dolu dolu yaşatan bir dizi Kefaret…

Zülfü Livaneli’nin hikayesinden Mahinur Ergun’un senaryolaştırdığı Kefaret’in şimdiye kadar 13 bölümü yayınlandı. Kemik bir izleyicisi olan dizide Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur ve Özge Özacar başarılı performansları ile göz doldurdu. Dizinin hikayesinde ise önemli gelişmeler yaşandı.

Hem Zeynep hem de Ahmet, Cansu’nun kendi kızları olduğunu öğrendi. Zeynep, bir önceki bölümde Arzu’ya adeta meydan dayağı çekti. Ancak Ahmet ise 14.bölümde Arzu ile birlikte olmanın yollarını arıyor. Zeynep, “Bunu Ahmet bile yapmaz” diyor ama eski kocası, kızını kaçıran kadının şehvetine kapılıp onunla birlikte olmayı bile kabul edecek. Ayrıca Arzu ile Cansu’yu buluşturacak olan Ahmet, Zeynep’in bunu öğrenmesi ile ne yapacak merakla bekleniyor.

Meltem de Ahmet’i Zeynep’ten koparıp almış ve yuvalarını yıkmıştı ama şimdi de Arzu’ya onu kaptırmanın telaşını yaşıyor. Meltem ne yaptığı ise aynısını buldu… Zeynep ise hayatının şokunu yaşıyor.

Kefaret dizisinin 14. bölüm fragmanı yayınlandı. 21 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak dizide Zeynep’in gerçek kızının Cansu olduğu ortaya çıkınca bu sefer Sude konusunda bir ayrılık yaşanıyor. Zeynep, koruyucu anne olmak için kuruma başvurdu ama kabul edilmedi.

Zeynep, bir ara kızı bildiği sonrasında da bakımını üstlenmek istediği Sude’den ayrılmak zorunda. İşte bu ayrılık çok üzücü ve derin duygularla dolu olacak. Ancak Zeynep’in Sude için mücadele etmesi de bekleniyor. İşte Kefaret dizisi 14. bölümden 1. fragman: