Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinde iki yeni gelişme yaşandı!

Menajerimi Ara dizisinde iki yeni gelişme yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanmakta olan Menajerimi Ara dizisi, Star TV ekranında özellikle AB grubunda aldığı iyi reytinglerle dikkatleri çekmeye devam ediyor. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Serhat Teoman, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 25 bölümü yayınlandı.

Geniş bir izleyicisi bulunan kimi zaman eğlenceli kimi zaman duygusal ve aşk dolu sahnelerle ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinde iki yeni gelişme var… Bunlardan birisi diziye daha önce iki kez konuk olarak katılan şarkıcı İrem Derici’nin bir kez daha yer alacağının ortaya çıkması. Ünlü şarkıcı diziye katıldığı bölümlerde bir hayli renkli olayların içinde yer almıştı.

Menajerimi Ara dizisinde iki yeni gelişme yaşandı! 7

İkinci yeni gelişme ise Barış’in Dicle için kavga etmesi… Partide Barış ile Dicle’nin öpüştükleri fotoğrafın barkovizyona yansıtılması büyük şaşkınlık yaşattı. Menajerimi Ara dizisinin 25. bölümündeki heyecanlı bu anların ardından ise yayınlanan 26. bölüm fragmanında ilginç bir olay var.

Barış, Dicle konusunda ileri geri konuşmaya tahammül edemiyor ve arkadaşını fena şekilde pataklıyor. Dicle’ye karşı gösterilen saygısızlığa kızan Barış, artık bir hamle yaparak ilişkilerini açıklamalı.

Menajerimi Ara hayranları da bu gelişmeyi büyük bir merakla bekliyor. İşte 21 Şubat Pazar günü yayınlanacak olan 26. bölümden ilk fragman: