Ana sayfa Dizi İzle Yemin 20 Şubat Cumartesi 313. Bölüm Fragmanı İzle

Yemin 20 Şubat Cumartesi 313. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında hafta sonu yayınlanmakta olan Yemin dizisi, 3. sezonu ile yoluna devam ediyor. Dizinin şimdiye kadar 312 bölümü ekrandaki yerini aldı. Yemin dizisinin 313. yeni bölümü ise 20 Şubat Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak.

Bir önceki bölümde Yiğit ve Feride kaçırıldı. Cevahir intikam peşindeydi. Cevahir oğlunun ölümünden sorumlu tuttuğu Emir’in canını yakmak için Yiğit ve Feride’yi kaçırdı. Sonrasında da Emir vuruldu…Heyecanın bitmediği Yemin dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Videodan 313. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz. Yeni bölümde bedel ödeme vakti geliyor.

Yemin dizisinin 312.yeni bölümünde yaşananlar ise şöyle: Cevahir oğlunun ölümünden Emir’i sorumlu tutuyordur. İntikam duygusu ile Feride ve Yiğit’i kaçırır. Emir’i alıkoyan Cevahir intikam istemektedir. Bir bomba düzeneği ile şimdi Feride ve Yiğit’in hayatı tehlikededir.

Emir oğlu ile Feride’yi kurtarabilecek mi? Kemal Narin’i kurtarmıştır. Kumru artık bu işten paçasını kurtaramaz ve polis tarafından götürülür. Narin ile Kemal artık yeni bir başlangıç yapacaklardır.

Bu yeni başlangıcın ortasına Başhekim Sadri düşer. Kemal, Sadri’nin tavırlarından rahatsız olur ve Narin’i kıskanmaya başlar. Yoksa bu kıskançlık Kemal’in başına bir iş mi açacak?

Bir yanda büyük aşkı Reyhan’ın yasını tutan Emir diğer yanda ise annesiyle hiç tanışmamış minicik bir yürek. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi ‘Yemin’ üçüncü sezonuyla Cumartesi ve Pazar Günleri Saat 19:00’da Kanal’7de. Büyük depremler yaşayan Tarhun ailesi geçen kötü günlerin ardından toparlanabilecek mi? Emir Reyhan’dan sonra nasıl bir yol seçecek? Geride kalan masum bebek aileyi bir araya getirebilecek mi? Tüm sorular Yemin ile yanıt bulacak.

Yönetmenler: Yasemin Türkmenli , Serkan Mut
Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın, Koray Ocak

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Gökberk Demirci, Cansu Tuman, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner,Melahat Abbasova, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, , Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar,Miran Efe Achylov

Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım
Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalaşın
Kostüm Sorumlusu: Ceyda Koçlar