Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret dizisinde başrol değil ama başrollerden rol çalabiliyor!

Kefaret dizisinde başrol değil ama başrollerden rol çalabiliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Özge Özacar’ı izleyiciler geçen sezon Sevgili Geçmiş isimli dizide Azra karakteri ile çok sevmişti. Oyunculuk yeteneklerinin yanı sıra şarkı söyleme konusunda da çok başarılı performans ortaya koymuştu. Dizi kısa sürdü ama onu fark edenler sosyal medyadan takip etmeye devam etti.

Dans eden, güzel şarkı söyleyen, enerjisi yüksek, adeta gençlik enerjisi ile dolu genç bir oyuncu… Özge Özacar, şu sıralarda Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Kefaret isimli dizide Meltem karakterine hayat veriyor. Çok farklı duygusal geçişler yaşayan bir karakter olması noktasında Meltem zorlayıcı birisi.Ancak oyuncu bu zor rolün altından başarıyla kalkıyor.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur dizinin başrol isimleri… Ancak Özge Özacar’ın da başrollerden rol çalan bir yeteneği olduğu da net… Dizi hayranları da zaten genç oyuncuya olumlu notu sosyal medya yorumlarındaki pozitif mesajlarla veriyor.

Gezmeyi çok seviyorum, yaşama tutkusu her halinde görebilirsiniz. Özgür bir ruhu var ve bunu sosyal medya paylaşımlarına bakarak bile anlayabilirsiniz. Kefaret dizisinde de çok yoğun bir tempoda çalışıyor.

Kefaret dizisinde başrol değil ama başrollerden rol çalabiliyor! 7

Kamera Arkası programına konuşan oyuncu, pandemiden önce çok hareketli bir yaşantıya sahipti. İstanbul’u doyasıya yaşadığı günlerden şimdi boş zamanlarını kalabalıklardan uzakta kalmaya çalışarak geçiren birisine döndü.

Özge Özacar, hayatın her alanında mutlu olmayı başarabiliyor. Oyuncu, “Eğer bir şey yapıyorsam onda çok iyi olmasam dahi mutlu oluyorsam, o beni inanılmaz sevindiriyor ve çok güzel hissettiriyor. Bu sene en son dansa tekrardan başladığım için mutluyum, sete tekrar dönebildiğim için çok mutluyum” diye konuştu.

Mecbur bırakılmaktan, istemediği halde bir şeyi yapmak zorunda olmaktan hoşlanmayan oyuncu, iyi niyetinin süistimal edilmesinden ise hiç hoşlanmıyor. Naif, kibar ve karşısındakine saldırmadan konuşmaya özen gösterdiğini anlatan oyuncu, “Ancak bunu süistimal etmeye çalışan insanlar olabiliyor. O zaman birazcık sinirlenebiliyorum” dedi.

Özge Özacar röportajını videoda bulabilirsiniz.