Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, Serkan Bolat’a laf çarptı! Aras Bulut İynemli’den güldüren set pozu! Birkan Sokullu poz moz veremedi!

Kerem Bürsin, Serkan Bolat’a laf çarptı! Aras Bulut İynemli’den güldüren set pozu! Birkan Sokullu poz moz veremedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların üç ünlü erkek oyuncusunun son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım. İlk olarak Sen Çal Kapımı isimli diziyle ekranlara gelen Kerem Bürsin var. Dizide zengin bir ailenin iş insanı Serkan Bolat’ı oynayan Bürsin, karakterinin dizideki bir durumuna dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Hande Erçel ile birlikte başrolünde oynadığı dizide Serkan Bolat olarak sevilen oyuncu, hafızasını kaybeden karakterinin sonunda yeni bölümde her şeyi hatırlamış olmasına bir atıfta bulundu paylaşımı ile.

Malum haftalardır izleyici bu anı bekliyordu. Bürsin de en az dizinin izleyicisi kadar sevinmiş Serkan’ın yeniden hatırlamasına.

Oyuncu, dizinin yapımcı firması MF Yapım’ın instagram paylaşımını repost ederek ‘hatırlıyorum’ hastag’ine laf attı ve “Sonunda” notunu düştü…

Kerem Bürsin, Serkan Bolat'a laf çarptı! Aras Bulut İynemli'den güldüren set pozu! Birkan Sokullu poz moz veremedi! 9

Bu sezon sonunda final yapacak olan Çukur dizisi, ekranın unutulmazları arasına çoktan girdi. Dizinin kamera önünde zorlu bir süreç yaşayan oyuncular, aynı zamanda birbirlerine de sıkı sıkı kenetlenmiş dostluklarıyla dikkat çekiyorlar.

Erkek oyuncu ağırlıklı dizide Yamaç rolünü oynayan Aras Bulut İynemli, bu rol ile bir kez daha başarılı oyunculuğu ile konuşuldu.

Dizide Yamaç’ın pek yüzü gülmese de kamera arkasında durum başka! İynemli, instagram’dan dizinin iki oyuncusu ile aşağıdaki pozu vermiş. Küçücük bir yatağa sığmayı başaran üç oyuncunun halleri görenleri de gülümsetiyor….

Kerem Bürsin, Serkan Bolat'a laf çarptı! Aras Bulut İynemli'den güldüren set pozu! Birkan Sokullu poz moz veremedi! 10

Birkan Sokullu’nun fotoğrafını aslında Özge Özpirinçci paylaştı.  Pek sosyal medya olmayı sevmediği anlaşılan oyuncu, nadiren paylaşım yapıyor. Onun yerine de ünlü arkadaşları yapıyor paylaşımları çoğu zaman!

Geçtiğimiz günlerde rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin setinden Ezgi Mola sürpriz bir paylaşım yapmıştı. Dizide kardeşini oynayan Birkan Sokullu’nun telefonunu alıp hayranları için  bir fotoğrafını paylaşmıştı.

Bu anların da videosunu çekip yayınlamıştı. Birkan Sokullu bu duruma gülerken, hayranları ise Ezgi Mola’ya teşekkür etmişti.

Sosyal medyaya mesafeli duran Birkan Sokullu, fotoğraf çekilmek konusunda da pek istekli değil anlaşılan! Bu kez Özge Özpirinçci ile aşağıdaki pozu vermek için biraz uğraşmışlar! Özpirinçci de “Poz veremedik” notuyla paylaşıyor o anları…

Kerem Bürsin, Serkan Bolat'a laf çarptı! Aras Bulut İynemli'den güldüren set pozu! Birkan Sokullu poz moz veremedi! 11