Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde büyük şok, gerçek ortaya çıktı!

Kefaret dizisinde büyük şok, gerçek ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Pazar akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Kefaret dizisi, kendi izleyici kitlesini yakalayan ve iyi reytingler elde ederek ilerleyen yapımlardan birisi. 9. bölümü dün akşam izleyicilerle buluşan Kefaret’te Sude’ye iyice alışan Zeynep, hayatının en büyük şokunu yaşamanın arifesinde…

Sude, Zeynep’in kızı değil. Bu konuda Ahmet de şüpheli… Bir de Meltem, Ahmet’e DNA testinden bahsedince aslında kendisini de ele vermiş oldu. Ama bunun puzzle’ın diğer parçaları ile birleştirilmeden bir anlamı olacak mı göreceğiz. Ahmet, Zeynep ile ayrılmasında suçu Meltem’e yıkıyor. Eski eşini öven Ahmet, yeniden Zeynep ile aynı ortamda olmaktan memnun.

Ancak Kefaret dizisinde büyük gerçeğin ortaya çıkmasına çok az kaldı. Sinan, Cansu’nun Zeynep’in kızı olduğunu kanıtlamak için DNA testi yaptırıyor. Ancak Sude’ye bu kadar alışan Zeynep’in alacağı haber ile tüm hayatının alt üst olacağını da biliyor.

Zeynep, “Öyle mutluyum ki, dünya böyle kalsın istiyorum. Her şeye göğüs gererim artık. O yüzden söyle, kötüyse de söyle, bir şey olmaz” diyor. Zeynep’in Cansu’nun biyolojik annesi olabileceğinin tespit edildiği raporu çıktı. Şimdi bunu Zeynep’e söyleme zamanı. Kefaret 10. yeni bölümde büyük gerçek ortaya çıkacak mı? Sinan, Zeynep’e Sude ve Cansu gerçeğini anlatabilecek mi?

Hikayenin gidişatı Zeynep’in yakın bir zaman içinde Sude’nin kızı olmadığını, asıl kızının Cansu olduğunu öğreneceğini gösteriyor. Bakalım 10. yeni bölümde neler yaşanacak?

Oyunculuk performansları, hikayesi, müzikleri ve akıcı anlatımı ile çok başarılı bir proje olan Kefaret’in hiç bitmemesini isteyen ve her hafta diziye daha da çok bağlanan izleyici kitlesi bulunuyor.

İşte 24 Ocak Pazar günü yayınlanacak olan Kefaret 10. bölüm 1. fragmanı: