Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinde çok acı bir veda var!

Kefaret dizisinde çok acı bir veda var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de pazar akşamları yayınlanmakta olan Kefaret dizisinde, 18 bölüm geride kaldı. Bu hafta 19. yeni bölüm izleyicilerin karşısına çıkacak. Yeni bölümde duygusallık yükselecek. Zeynep’in Arzu ile buluşmaya gitmesi sonrasında yaşananların devamında ne olacağı merakla bekleniyor.

Zeynep, kendisine silah çeken Arzu’nun karşısında ölmemek için çırpınmıştı. O sırada Zafer, Arzu’yu vurdu. Zeynep ise Arzu’yu kurtarmak isterken silaha dokundu ve ona yardımcı olmaya çalıştı. Ambulansı arayan Zeynep, Arzu’yu kurtarmak isterken kendisini yaktı. Her ne kadar dizi hayranları Zeynep’in tavırlarını basit ve anlamsız olarak nitelendirse de hikaye bu noktadan sonra kırılma yaşayacak.

Zeynep’in Sude ve Elif’e veda ettiği anlar izleyenlerin yüreklerini sızlatacak. İki çocuk da Zeynep’e veda ederken neler yaşayacak, Zeynep ne kadar hapiste kalacak, detaylar yeni bölümde. Ancak beyaz atlı prens Sinan ortaya çıkacak ve bir şekilde Zeynep’i kurtaracak.

Kefaret dizisinde 19. bölümde yaşanacakların detayı ve fragmanı aşağıda bulabilirsiniz:

Arzu ameliyattan çıkar ancak durumu ciddiyetini korumaktadır. Bebeği ile çiftliğe yerleşen Meltem lehine tanıklık yapmayınca Zeynep, Arzu’yu öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla tutuklanıp cezaevine gönderilir.

Ahmet, Arzu’ya yakın olabilmek için tedavi gördüğü hastanede işe başlar. Sinan gizli görevini tamamlayıp dönmüştür, cezaevinde çok zor günler geçirmekte olan Zeynep’i kurtarabilmek için Arzu ile pazarlık yapmak zorunda kalır.