Ana sayfa Dizi İzle Masum 28 Mart Pazar 371. bölümde Ahem ve Gopi’nin arası açılacak!

Masum 28 Mart Pazar 371. bölümde Ahem ve Gopi’nin arası açılacak!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında haftanın her günü yayınlanan Hint dizisi Masum’da önemli gelişmeler yaşanacak. dizinin 28 Mart Pazar günü 371.bölümü izleyicilerle buluşacak. Gora, Daram ve Mira’nın arasına girebilecek mi? İşte bu bölümde yaşanacaklarla ilgili tüm detaylar. asum’da bugün Ahem ve Gopi’nin arası Madu yüzünden açılır. Mira ise Daram’la arasındaki bağı kuvvetlendirmeye çalışır. Onların yakın olmasını istemeyen Gora ne yapacak?

Mira, babasının kendisini evlatlıktan reddetmesine çok içerler. Onun bu halini gören Durga Mira’ya yardımcı olmak ister. Mira ise Durga’nın tüm iyi niyetine rağmen onu tersler. Mira’nın kayınvalidesine eziyet ettiğini gören Vidya ona kızar.

Öte yandan Madu’nun Gopi’yi Ahem’den uzak tutmak için kurduğu tuzak işe yarar. Gopi’ye çok kızan Ahem öfkesiyle herkesi kırar. Gopi kendisini ona affettirmek için her şeyi yapar. Daram’ın doğum gününde Mira’nın tavrı Gora’yı endişelendirir. Gora Mira ve Daram’ı ayırmak için ne yapacak?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis, Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel