Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinde denklem değişti, yeni bir döneme girildi

Kefaret dizisinde denklem değişti, yeni bir döneme girildi

tarafından ker_def

Kefaret dizisinde yeni gelişmeler ve yeni olaylar var. Pazar akşamlarının sevilen dizisi Fox TV ekranında yoluna devam ediyor. TRT1’in Teşkilat dizisine direnebilen tek yapım konumundaki Kefaret’in hikayesinin izleyiciyi sarması, güçlü konumunu sürdürmesini sağlıyor…

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde yeni bir dönem de başlıyor… Zeynep ile Sinan arasındaki ayrılığın nereye varacağı merak edilirken, Ahmet’in Arzu’dan vazgeçmemesi de etkileyici sahneleri beraberinde getirecek. Cansu’nun Arzu’dan hesap sorduğu sahne ise izleyicilerin yağlarını eritecek kadar iyi… Peki Kefaret dizisinin 21. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar:

Ahmet hapse giren Arzu’yu kaybetmenin şokuyla geldiği Zeynep’in evinde de barınamaz ve Meltem’in yanına dönmek zorunda kalır. Elif’in ziyareti sonucu Arzu büyük bir ruhsal çöküntü yaşar ve mahkeme, tedavisinin hastanede devam etmesine hükmeder. Sinan, Kadir’in oğlu Kemal’in kumar borçları yüzünden aldığı ölüm tehditlerini araştırmaya başlar.

Kefaret dizisinde denklem değişti, yeni bir döneme girildi 7

Tehditlerin kaynağına ulaşan Sinan’ın sevdiklerinin başına büyük dertler açılır. Fulya ve Emre ve Münevver ile Kadir’in Zeynep’in bahçesindeki çifte düğün hazırlıkları düğüne birkaç saat kala sürpriz bir gelişme ile yarım kalır.

Kefaret dizisinin 11 Nisan Pazar günü yayınlanacak olan 21. bölümünden yeni fragmanı videoda bulabilirsiniz.