Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisi reytinglerde yine eksik kaldı!

Kırmızı Oda dizisi reytinglerde yine eksik kaldı!

tarafından ker_def

Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden olan Kırmızı Oda, bu sezonun flaş yapımlarından birisi konumunda… Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin 9 Nisan akşamı 32. bölümü izleyicilerle buluştu. Yıllar sonra Uğur Yücel ile Binnur Kaya’nın yeniden aynı sette buluşması da bu bölüme denk geldi… Kırmızı Oda reytinglerde yine kendisinden beklenen başarıyı sergiledi.

Ancak dizinin AB ve ABC1 kategorilerindeki güçlü duruşuna tüm kişilerde yine Arka Sokaklar gölgesi geldi. Kanal D dizisi, bir kez daha birinciliği Kırmızı Oda’nın elinden aldı. 2 kategoride günü birincilikle bitiren Kırmızı Oda, yine çok başarılı bir haftayı geride bırakmış oldu. Ancak tüm kişilerde elde edilen ikincilik ise Arka Sokaklar’ın hala cazibesini sürdürdüğü gerçeğini ortaya koydu.

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, TV8’de ekrana gelen 32. bölümüyle AB ve 20+ABC1 kategorilerinde birinci olarak cuma gününün en çok izlenen yapımı oldu.

‘Kırmızı Oda’nın 32. bölümünde; Nihal (Esra Ronabar), katıldığı güzellik yarışmasında birinci olmasıyla hayatının değiştiğini, hemen ardından Zafer’in hayatına girmesiyle birlikte ilk kez hissettiği duyguları paylaştı.

Zafer (Yiğit Özşener), babası Vahit’in ne denli otoriter ve saygın bir adam olduğunu, ona çok değer verdiğini belirtirken; Doktor Hanım, Zafer’in sözlerinden babası ile arasında süregelen bir çatışma olduğunu tespit etti.

Vahit (Uğur Yücel), Doktor Hanım’a kendi ailesinin hayatını mahvettiğini söyledi. Doktor Hanım ise depresyonda olduğunu teşhis ettiği Vahit’in kendisine olan öfkesini dindirmeye çalışırken, tedaviye de ikna etmeyi başardı.

Sadi (Erkan Petekkaya), sonunda Abdullah ve adamlarından kaçmayı başardıklarını, ancak çok geçmeden Cemre’nin ölümüyle sarsıldıklarını anlatırken Doktor Hanım’la beraber gözyaşı döktü.

‘Kırmızı Oda’ yeni bölümüyle 16 Nisan Cuma akşamı TV8’de.