Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinde hikayenin akışını değiştirecek söz!

Kefaret dizisinde hikayenin akışını değiştirecek söz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hikayesi ve akış hızıyla izleyicileri tatmin eden dizilerden birisi de Kefaret… Fox TV ekranında yayınlanmakta olan dizi, pazar akşamları için birçok dizi hayranının vazgeçilmez projesi oldu… Yeni sezonun dikkat çeken yapımlarından olan Kefaret, iyi reyting oranları ile de 2020-2021 sezonunun başarılı işlerinden birisi oldu.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin kadrosunda geçtiğimiz bölümde Ege Kökenli’nin ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Bu ayrılık dizi hayranlarını mutsuz ederken, Sude konusundaki gelişmeler de yeni bölüme damga vuracak. Meltem, Ahmet’e Sude ile karşılaştırılması için DNA testi yaptırmasını öneriyor.

Kefaret dizisinde Sinan, Zeynep’in gerçek kızının Cansu olduğuna emin ve bunu kanıtlamak için de elinden gelen her şeyi yapacak. Ahmet ise Sude ile daha yakın olmak için konakta onlarla birlikte yaşamak arzusunda. Tabii ki gelişen olaylar Meltem’in söylediği söz ile bir anda bambaşka bir noktaya gidecek.

Kefaret dizisinde hikayenin akışını değiştirecek söz! 7

Ahmet ile Zeynep’in kızlarının kaçırılmasında parmağı olduğu da Meltem’in bu sözü ile aslında kendini belli edecek. Meltem diyor ki, “Ahmetciğim, sen emin misin, bu kızın senin kızın olduğuna. Ahmet de DNA testi yaptırsın.”

İşte bu sözler de asılnda şüphelerin iyice artmasını ve Sude konusundaki gerçeklerin ortaya çıkmasına doğru bir yolun açılmasını sağlıyor. Ancak Meltem’in bu sözleri, ikilinin kızlarını bulma konusunda büyük bir ipucu verdiği de bir gerçek.

Meltem, kaçırılma olayında parmağının olduğunu aslında bu sözüyle bile anlatıyor ama Zeynep bunu fark edebilecek mi, işte bu merakla bekleniyor.

Kefaret dizisinin 9. yeni bölümü 17 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak. Yeni bölümden yeni görüntüleri aşağıda izleyebilirsiniz.