Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece itiraf etti, Yasak Elma en büyük gücünü Sadakatsiz dizisine kaptırdı!

Eda Ece itiraf etti, Yasak Elma en büyük gücünü Sadakatsiz dizisine kaptırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Yasak Elma dizisiyle ilgili sezon başında çok önemli bir gelişme yaşanmıştı. Medyapım imzalı yeni dizi Sadakatsiz için önemli bir karar aldı. Yine bir Medyapım işi olan Yasak Elma’yı 3 sezon boyunca başarıyla yönetmen Neslihan Yeşilyurt, proje değiştirdi.

Yasak Elma’nın dördüncü sezonu başka bir yönetmene emanet edilirken, Kanal D ekranındaki Sadakatsiz için, Neslihan Yeşilyurt gibi tecrübeli bir yönetmen getirilmesi, aslında dizinin bu denli başarılı olmasının altında yatan önemli nedenlerden birisi oldu.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizin hem hikayesi hem de oyunculuk performansları çok iyi. Ama başarıda bir başka faktör daha var ki, o da çekim kalitesi… İşte bu noktada da Neslihan Yeşilyurt tüm tecrübesini konuşturuyor. Yasak Elma’dan zaman zaman ise Sadakatsiz setine ziyaretler yaşanıyor.

Eda Ece ve Şevval Sam’ın yaptığı bu ziyaretlerde ikili arkadaşları Neslihan Yeşilyurt ile de hasret gideriyor. Eda Ece, Yeşilyurt ile bir fotoğrafını instagram hesabından paylaştı ve bir itirafta da bulundu.

Eda Ece itiraf etti, Yasak Elma en büyük gücünü Sadakatsiz dizisine kaptırdı! 8

Ece, “Anlayamazsınız. Yönetmenim, set annem, dostum, şakalarımı en hızlı anlayan, bu hayattaki insanlarımdan, kahkahalarımın ortağı falan filan daha neler sus ağlıcam şimdi, Sadakatsiz’e kaptırdı, olsun daha ne işler yapacağız. Çok sevgi çok” diyerek aşağıdaki fotoğrafı paylaştı.

Eda Ece’nin farklı fotoğraflarla Neslihan Yeşilyurt’a dikkat çektiği bu paylaşıma takipçileri farklı bir yaklaşım getirdi.

Eda Ece itiraf etti, Yasak Elma en büyük gücünü Sadakatsiz dizisine kaptırdı! 9

Yasak Elma dizisinin kötüye gitmesini de Yeşilyurt’un ayrılmasına bağlayan bazı takipçiler, “Belli zaten, dizi kötüye gidiyor. Neslihan ablacığım gelir misin, diziyi toparlamamız lazım” gibi yorumlar yaptı.

“Hangi dizide olsa o dizi reyting rekoru kırıyor” diyerek Neslihan Yeşilyurt’a vurgu yapan takipçiler, onun gidişinden sonra Yasak Elma’nın eskisi gibi olamadığı görüşünü de yorumlara yansıttı.