Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde krizler üst üste geldi, herkes şoke olacak!

Kefaret dizisinde krizler üst üste geldi, herkes şoke olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden Kefaret, yoluna emin adımlarla devam ediyor. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde çok önemli gelişmeler var.

Şimdiye kadar yayınlanan 15 bölümde temposu hiç düşmeyen ve akıcı bir hikaye kurgusu ile izleyicilerini ekran başına oturtmayı başaran dizinin reytingleri de iyi gidiyor. Yeni bölümde çok ilginç olaylar yaşanacağı da ortaya çıktı.

Kefaret dizisinin 16.bölümünden ilk fragman yayınlandı. Üst üste krizlerin yaşanacağını gösteren sahneler ile dizi adeta bomba gibi geliyor diyebiliriz. İlk kriz Sinan ile Zeynep arasında çıkıyor. Sinan, aynı evde kalmak ve aynı yatakta yatmak istiyor. Yani evli gibi olmak istiyor ancak evliliğin hiç de düşündüğü gibi bir şey olmadığını görünce de bir kriz çıkacak.

Cansu, yeni hayatına alışmaya çalışıyor. Ancak ona Elif denmesinden ise nefret ediyor ve bu durum da bir başka kriz olacak. Ahmet cephesinde ise Arzu’ya olan aşkı onu polise ihbar etmesini engelliyor. Arzu, bu durumdan nasıl yararlanacak merakla bekleniyor.

Meltem ise Arzu ile Ahmet’i birlikte yakaladığı anları kameraya çektiriyor ve Ahmet’i rezil etmek için her yolu deneyecek. Bu da bir başka kriz olarak ortaya çıkıyor.

Dizideki diğer sıkıntılı gelişme ise Ahmet’in Elif’in velayetini alabilmek için Zeynep’e yönelik ağır suçlamalarda bulunması… Bakalım bu suçlamalar nedeniyle Zeynep kızını yeniden kaybetme durumu ile karşılaşacak mı?

İşte Kefaret dizisinin 16.bölümünden ilk fragman: