Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisini zora sokacak yeni dizi!

Menajerimi Ara dizisini zora sokacak yeni dizi!

tarafından ker_def

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’, her pazar izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli isimler yer alıyor. Pazar akşamlarına alındıktan sonra daha iyi reytingler alan ve AB grubunda da en çok izlenen dizi olmayı zaman zaman başaran Menajerimi Ara, Star TVnin güvendiği, farklı konsepti olan bir yapım.

Ancak Menajerimi Ara dizisinin tutunduğu AB grubunda reyting kaybı yaşamasına neden olabilecek bir gelişme var. TRT1 ekranında Teşkilat dizisi 7 Mart Pazar akşamı başlayacak. Özellikle AB kategorisinde bu dizinin çok iyi reytingler alması neredeyse kesin… Menajerimi Ara, bu noktada TRT1 dizisine izleyici kaybeder ise sıkıntı yaşayabilir. İşte bu noktada Star TV  dizisinin hikayesinin de her hafta heyecanlı ve ilgi çekici olması şartı. Dizinin 28.bölümü bu hafta yayınlanacak.

Şenay Gürler ile İbrahim Kutluay’ın konuk olarak katılacağı yeni bölümden detaylar ise şöyle: Dicle’nin Ömer’le görüşmesi işleri daha çok karıştırırken Barış’ın verdiği tepki Ömer’le karakola düşmelerine sebep olur. Serkan tazminat meselesi için herkesi sıkıştırmaya devam ederken Kıraç’ın öne sürdüğü fikir menajerleri ve asistanları yeni bir maceraya sürükler.

Menajerler ve asistanlar ikinci bir Gökçe Bahadır bulmak için şehrin dört bir yanını gezmek zorunda kalırlar. Kıraç, oyuncusunun sette partneriyle yaşadığı krizi çözmeye çalışır. Dicle, Barış için bir adım atarken, karşısında Barış’ın annesi Ayla’yı bulur. Serkan, Feris’in hamilelik süreci için Çınar’dan yardım alır. Peride’nin Ece’den öğrendiği bir gerçek ise sürpriz bir ismi sorgulamasına neden olur.

‘Menajerimi Ara’nın yönetmenliğini Ali Bilgin üstlenirken, senaryosunu Ekin Atalar kaleme alıyor. Dizinin yapımcılığını ise Ay Yapım üstleniyor.

Her bölüm konuk olacak ünlü isimlerle izleyenleri bambaşka bir dünyaya götürecek olan ‘Menajerimi Ara’, pazar günü Star’da.

Yayın Günü: 7 Mart Pazar
Yayın Saati: 20.00 / Yeni bölüm – 28. Blm

Yapım: Ay Yapım
Yönetmen: Ali Bilgin
Senaryo: Ekin Atalar
Oyuncular: Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Serhat Teoman (Serkan), Ayşenil Şamlıoğlu (Peride), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), Semi Sırtıkkızıl (Emrah), Gamze Karaduman (Gülin), Nazlı Senem Ünal (Jülide), Bedir Bedir (Bekir), Pınar Ünsal (Leyla), Aslı Mavitan (Mayda), Yaprak Medine (Beren), Buse Sinem İren (Meral), Duygu Şen (Ece), İdeal Beran Kotan (Aydın)