Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde neler neler olmuş da haberimiz olmamış!

Kefaret dizisinde neler neler olmuş da haberimiz olmamış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat ikilisinin başrolünde yer aldığı, Yurdaer Okur’un da muhteşem performansı ile göz doldurduğu Kefaret dizisi, pazar akşamları Teşkilat’a karşı direnebilen tek yapım konumunda.

Güçlü hikayesine yönelik son dönemde bazı eleştiriler gelse de yine de dizinin kemik bir izleyici kitlesi var ve her hafta gelişmeleri heyecanla bekliyorlar… Geçtiğimiz 2 bölümde Sinan karakterinin pek de ortalarda gözükmemesi dikkat çekmişti.

Sinan’a ne olduğu üzerine senaryoda bazı gizemli olaylar da yer almış ve altından ne çıkacağı merak ediliyordu. Gerçek ortaya çıktı. Aslında senaryodaki Sinan’ın kaybolması durumunun bir sağlık sorunu nedeniyle gerçekleştiği, dizinin hikayesindeki bir kurgu olmadığı, zorunlu bir hal olduğu belli oldu.

Sinan’ın yurt dışına operasyona gitmesinin altında koronavirüs çıktı. Mert Fırat, testleri pozitif çıkınca evde dinlenmeye çekildi… Senaryoda ise Sinan’ın yurt dışına gitmesi ile geçiştirildi. Oyuncu yeniden sete dönüş yapınca da geçtiğimiz Pazar akşamı sahnelerde yerini alabildi.

Senaryo gereği Suriye’ye gitmiş gibi gösterilen oyuncunun senaryodaki bu durumuna hayranlar pek anlam verememişti. Tam da Zeynep ile evlilik öncesi gerçekleşince de bir ters köşe mi olacağı düşüncesi akıllara gelmişti. Ancak durumlar sanıldığı gibi değilmiş, bunun da altından yine koronavirüs çıktı.

Kefaret dizisinin 20. yeni bölümü de 4 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak.  Yeni bölüm fragmanını videoda bulabilirsiniz.