Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si Selin Yeninci’ye sürpriz ödül!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si Selin Yeninci’ye sürpriz ödül!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da Saniye karakterini oynayan Selin Yeninci, rol aldığı Nasipse Adayız isimli sinema filmiyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Usta oyuncu Ercan Kesal’ın yazıp yönettiği Nasipse Adayız filmi, SİYAD töreninde tam 5 ödülün sahibi oldu.

Geçtiğimiz yıl çekilen Nasipse Adayız filminde Ercan Kesal ve Selin Yeninci’nin yanı sıra Nazan Kesal da rol almıştı. Sinema Yazarları Derneği üyelerinin oylarıyla belirlenen Türk sinemasının en iyileri ödülleri töreninde Selin Yeninci de ödülünü aldı.

Salgın dönemi nedeniyle çevrimiçi yapılan ödül töreninde Selin Yeninci, performansı ile ödüle layık görülürken, dizinin En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü de İnanç Konukçu aldı.

Ayrıca En İyi Yönetim ve En İyi Senaryo ödülünü de Ercan Kesal alırken, yine En İyi Film ödülü de Nasipse Adayız’ın oldu.

Selin Yeninci, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynadığı Saniye rolüyle büyük dikkat çeken bir isim. Başarılı oyunculuğu ile ekranda göz dolduran Yeninci, filmde de başarılı bir performans sergiliyor.

Oyuncu, aldığı ödülü sosyal medyadan da paylaştı. Bazı ünlü isimlerden de Selin Yeninci’ye tebrik mesajları geldi…

 

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci'ye sürpriz ödül! 9

 

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci'ye sürpriz ödül! 10

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci'ye sürpriz ödül! 11