Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin Kağıt Ev dizisinde işte beklenen haber bu!

Star TV’nin Kağıt Ev dizisinde işte beklenen haber bu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan yepyeni ve çok etkileyici bir dizi var… Kağıt Ev’den bahsediyoruz… Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun başrolünde yer aldığı diziyle ilgili hazırlıklar tamamlandı.

Kağıt Ev dizi ekibinin çekimlere bugün başladığı da ortaya çıktı. Yani Kağıt Ev dizisi çok da uzak olmayan bir zaman içinde başlayacak. Nisan ayı içerisinde belki de ilk bölümleri izlemeye başlayabiliriz. Ancak henüz yayın tarihi ile ilgili bir bilgi yok.

Dizinin oldukça sürükleyici bir hikayesi var… Başrolde de karakter yaratmada iki usta isim olunca Kağıt Ev öne çıkan bir yapım konumuna geldi…

Nur Fettahoğlu ile Erdal Beşikçioğlu ilk kez bir projede buluşuyor. İkliinin uyumu ve enerjisi de merakla bekleniyor. O3 Medya imzalı dizinin hikayesindeki detaylar da sizleri etkileyecek.

Erdal Beşikçioğlu, Ceza Hukuku Profesörü ve Olay Yeri Uzmanı Cihan Fırtına’yı, Nur Fettahoğlu ise başarılı Avukat Aylin Fırtına’yı canlandıracak.

Cihan ve Aylin Fırtına, oğulları Mert (19), büyük kızları Cemre (16) ve küçük kızları Melisa (7) ile; mutluluk ve refah içinde, imrenilecek bir hayat yaşamaktadır.

Kariyerleri, evleri, hayatları… Kısacası çizdikleri aile tablosu mükemmeldir. Ama bu mükemmel hayatları tek bir yanlış anlama ile darmadağın olur. Onlar hem çocuklarını hem de ailelerini korumak için her şeyi göze almak zorundadırlar.

‘Kağıt Ev’ sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yakında Star’da…