Ana sayfa Dizi Fragmanları Seni Çok Bekledim dizisi için büyük fırsat var!

Seni Çok Bekledim dizisi için büyük fırsat var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisi, Star TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşuyor. Dizinin sıkı bir izleyici kitlesi var ama bu kitle henüz yeterli değil. Reytingleri bir ara iyiye giden dizi, sonrasında düşüş yaşamıştı.

Seni Çok Bekledim’in 12 Mart Cuma akşamı yayınlanacak olan 7. bölümünün sonuçları da büyük önem taşıyor. Dizinin ilerleyebilmesi için izleyicinin ilgisini çekmesi ve reytinglerini yükseltmesi şart. Ancak Cuma çok zor bir gün. Birçok farklı yapım var..

Ramo dizisinin yeni bölümü koronavirüs sıkıntısı nedeniyle bu hafta yetişmedi. Ramo yokken diğer diziler için bugün önemli bir fırsat. Bakalım Seni Çok Bekledim dizisi bu fırsatı değerlendirip de yeni izleyici kazanabilecek mi? Zira dizinin yeni izleyicilere çok ihtiyacı var.  Bu sezonu tamamlasa bile ikinci sezon olup olmayacağı bile muamma…

Peki dizinin 7.bölümünde neler olacak?

Selo, tutuklanınca Kadir, onun oğlu Umut’a sahip çıkar. Bir yandan Ayliz ile birlikte Umut’un yaşadığı travmayı atlatması için çabalarken, bir yandan da aile olmanın provasını yaparlar.

Kadir, Ayliz’e büyük bir sürpriz hazırlamaktadır. Ayliz, bomboş bir evde karşına çıkacaklardan habersiz, kendini büyük bir kararın arifesinde bulur.

Cemal, Erol’un vereceği ifadeyle Selo’nun içeriden çıkamayacağına emindir. Oysa Erol’un aklında bambaşka bir plan vardır. İsmet, Cemal’in talimatıyla, onun için gizli araştırmalar yaparken, aradığının bizzat kendi evinde gizli olduğunu öğrenir. Karısı Songül ise kızının sakladığı gerçeklerle yüz yüze gelecektir.