Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı’nın Mahur’u Alina Boz’dan, yıllar sonra gelen itiraf; Hangi dizinin finalinde 5 saat boyunca ağladı?

Maraşlı’nın Mahur’u Alina Boz’dan, yıllar sonra gelen itiraf; Hangi dizinin finalinde 5 saat boyunca ağladı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Maraşlı dizisinde canlandırdığı ‘Mahur’ karakteri ile büyük beğeni kazanan ve yeteneği ile takdir toplayan Alina Boz, Kerim Savaş Sarı’nın YouTube kanalındaki programa konuk oldu.

Programda, oyunculuk kariyeri hakkında çok özel açıklamalar yapan Boz, küçük yaşlardan itibaren oyunculuk yaptığını ve setlerde büyüdüğünü belirtti. Genç oyuncu, dışarıdan bakıldığında soğuk biri gibi durduğunu söyleyerek;  “Okulda hep şunu duydum. ‘Biz seni tanımadan önce çok soğuk birisi sanıyorduk.’ Sanıldığı gibi soğuk biri değilim. Bir arkadaş gurubum var. Onlar için her şeyi yaparım” açıklamasını yaptı.

Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz'dan, yıllar sonra gelen itiraf; Hangi dizinin finalinde 5 saat boyunca ağladı? 9

Unutkan olduğunu da ifade eden Boz, “Biraz balık hafızalıyım. İnsanların isimlerini unutuyorum. Okuduklarım aklımda kalmıyor” dedi. Duygusal biri olduğunu da söyleyen oyuncu, rol aldığı ‘Paramparça’ dizisinin final yemeğinde 5 saat boyunca ağladığını açıklayarak, o zaman ki duygularını,  “15’imden 18 yaşıma kadar o dizideydim. Herkesten daha çok settekileri gördüm” şeklinde ifade etti.  Alina Boz, “Hayallerin var mı?” sorusuna ise; “13 yaşımdan beri dizilerde oynuyorum. Gidip göremediğim yerler var. Oraları görmek istiyorum” yanıtını verdi.

Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz'dan, yıllar sonra gelen itiraf; Hangi dizinin finalinde 5 saat boyunca ağladı? 10

Güzel oyuncu ‘Maraşlı’ dizisi biter bitmez bir festival filminde yer aldı. Oyuncunun, Nur Fettahoğlu ile birlikte baş rolü üstlendiği, Emre Sefer’in yazıp yönettiği ‘’Babamın Öldüğü Gün’ adlı kısa filmin çekimleri tamamlandı. Üç gün süren çekimlerde yaklaşık 40 kişilik bir teknik ekip çalıştı. Babalarının cenazesinde bir araya gelen iki kız kardeşin hikayesini anlatan filmde, Alina Boz ‘Hale’ adlı karakteri canlandırıyor. Film, 2022’den itibaren festivallerde yarışacak.

Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz'dan, yıllar sonra gelen itiraf; Hangi dizinin finalinde 5 saat boyunca ağladı? 11