Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinin senaristinden Star TV’ye çok etkileyici bir dizi!

Kefaret dizisinin senaristinden Star TV’ye çok etkileyici bir dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Kefaret isimli dizinin senaryosunu yazan Mahinur Ergun, Zülfü Livaneli’nin kitabından uyarladığı hikaye ile çok konuşuldu… Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizi büyük ilgi gördü.

Yaz ortasına kadar devam ederek izleyicilerin aklında ve kalbinde yer edinmeyi de başaran Kefaret’ten sonra 25 Film projelerini artırdı. Fox TV’ye Uzak Şehrin Masalı isimli diziyi yapmakta olan yapım firması şimdi de gündemine yine bir Mahinur Ergun projesi koydu…

Kefaret dizisinin senaristinden Star TV'ye çok etkileyici bir dizi! 7

Star TV’de yayınlanması için görüşülen yeni projeden detayları Birsen Altuntaş paylaştı. Çirkin isimli yeni dizi için hazırlıklar başlatıldı..

Genç bir kızın dönüşüm hikayesinin ele alınacağı Çirkin dizisinin hikayesi için Mahinur Ergun yoğun bir şekilde çaba harcıyor.

Kefaret dizisindeki çok başarılı hikaye kurgusunun Çirkin dizisinde de olması durumunda izleyicinin ilgisinin yüksek olması bekleniyor.

Mahinur Ergun hikayelerine özellikle dikkat eden ve bu tür hikayeleri izlemek isteyen çok sayıda dizi hayranı da bulunuyor.