Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde ayrıldı, Kırmızı Oda’ya geliyor!

Son Yaz dizisinde ayrıldı, Kırmızı Oda’ya geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkinci sezonu başlayan Kırmızı Oda dizisi, Cuma akşamları yoluna devam ediyor. Yeni dönemde yine kısa hikayelerde ünlü oyuncular rol alacak. Ayça Bingöl, Nihal Yalçın, Başak Daşman, Güneş Hayat ve İlayda Alişan gibi isimlerin ikinci sezonun etkileyici ünlüleri olacağı ortaya çıktı.

Kırmızı Oda dizisi geçtiğimiz Cuma günü sezona başladı ve iyi reytingler almaya devam ediyor. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizide bir genç isim daha katılacak. Birçok dizi hayranının Son Yaz’da Kaan karakteri ile bildiği Erdem Şanlı, Kırmızı Oda için anlaşma yaptı.

Son Yaz dizisine ilk sezonun ardından veda eden isimler arasında yer alan Erdem Şanlı, Kırmızı Oda dizisine Ozan karakteri ile katılacak. Oyuncu kariyeri adına böyle etkili bir dizide yer alarak önemli bir adım daha atmış olacak.

İlayda Alişan’ın canlandırdığı Süveyda olarak yer aldığı dizide, Erdem Şanlı da onun partneri olacak. Yeni sezona yine etkileyici hikayelerle başlayan tv8 dizisinin konuk oyuncu stratejisi ile yine birincilikler elde edeceği de ortaya çıktı.

Ancak bu sefer rakip olarak Aşk Mantık İntikam dizisinin çok iyi sonuçlar alması beklenmedik bir gelişme oldu.