Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret’in final yapmasının ardından Nurgül Yeşilçay büyük değişim geçirdi

Kefaret’in final yapmasının ardından Nurgül Yeşilçay büyük değişim geçirdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, tek sezon süren ve akıllarda kalan Gülperi dizisinden sonra yine tek sezon süren Kefaret ile yine izleyicileri kendisine hayran bıraktı.

Gülperi ve sonrasında Kefaret isimli son iki televizyon dizisi belki tek sezonluk bir hikaye oldu ama hayranları Nurgül Yeşilçay’a bir türlü doyamadı. Yeni sezonda ünlü oyuncunun yeniden setlere dönmesini isteyen dizi hayranları bir müjde ile sevinmişti.

Kim Bu Aile isimli sinema filmi için anlaşma yapan oyuncu, payvon şarkıcısı karakterine hayat verecek. Yeni rolü için saçlarını sarıya boyatan Yeşilçay’ı Menekşe isimli karakterde çok farklı bir imaj ile göreceksiniz.

Kefaret'in final yapmasının ardından Nurgül Yeşilçay büyük değişim geçirdi 7

Sinema filminin setine çıkmadan önce görüntülenen Nurgül Yeşilçay, yeni imajı ile gençleşmiş bir görüntü sergiledi. Yeni imajı için kuaförde saatlerce kalmak zorunda olan oyuncu, bu durumun kendisini çok yorduğunu söyledi.

“Esmerlerin sarışın olması yasaklansın” diye bir espri de yapan Nurgül Yeşilçay, yeni görüntüsü ile gerçekten bambaşka birisine dönüştü.

Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada, “Ben esmer olmayı seviyorum ama bir sinema filmi var, onun için yaptık” diye konuştu.

Necati Kocabay ile aşk yaşayan oyuncu, evlilik konusu yeniden gündeme getirilince, üşendiği için düğün yapamadıklarını ifade etti.