Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı ve Hayaller ve Hayatlar dizilerinin yönetmeninden yeni dizi anlaşması!

Sen Çal Kapımı ve Hayaller ve Hayatlar dizilerinin yönetmeninden yeni dizi anlaşması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bein Connect platformunda çok başarılı bir şekilde yayın hayatını sürdüren Hayaller ve Hayatlar isimli proje büyük ilgi gördü. Kısa sürede sosyal medyada geniş bir kitleyi etkileyen dizinin başrollerinde Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz, Beyza Şekerci gibi önemli isimler bulunuyor.

Sadece Türkiye’de değil, yurt dışındaki dizi hayranlarının da Hayaller ve Hayatlar’a büyük önem vermesi, projenin uluslararası bir boyut kazanmasını sağladı. Dizinin yönetmenliğini yapan Altan Dönmez, şimdi de yeni bir proje için çalışmalara başlıyor.

Altan Dönmez ayrıca Sen Çal Kapımı isimli romantik dizinin de yönetmeni olarak çok başarılı işlere imzasını attı. Bu proje de dünyanın birçok ülkesinde yayınlandı ve geniş bir izleyici kitlesini etkiledi.

Sen Çal Kapımı ve Hayaller ve Hayatlar dizilerinin yönetmeninden yeni dizi anlaşması! 7

Henüz hangi kanalda yayınlanacağı netleşmeyen Çirkin isimli dizinin yönetmeni olarak Altan Dönmez ile anlaşma yapıldı. Gelişmeleri gazeteci Birsen Altuntaş aktardı. Kefaret isimli dizi ile geçen sezon Fox TV’de dikkat çeken 25 Film, ayrıca sezon başında Uzak Şehrin Masalı isimli projeyi de yapmıştı. Ancak bu dizi sadece 5 bölüm sürdü ve düşük reytingleri nedeniyle de final yaptı.

25 Film şimdi de yönetmen Altan Dönmez ile birlikte Çirkin isimli dizi için hazırlıklara başladı. Oyuncu görüşmelerinin devam ettiği belirtilen dizinin hikayesi Mahinur Ergun’a ait…

25 Film geçen sezon da yine Mahinur Ergun ile Kefaret dizisinde birlikte çalışmıştı.