Ana sayfa Güncel Haberler Kenan Doğulu’nun anlamlı hareketi alkış aldı

Kenan Doğulu’nun anlamlı hareketi alkış aldı

tarafından ker_def

Türk Eğitim Derneği tarafından 3 Kasım Cumartesi günü düzenlenecek ve Kenan Doğulu’nun sahne performansı ve şarkılarıyla renk katacağı Cumhuriyet Balosu’ndan elde edilecek tüm gelir Türk Eğitim Derneği burs fonuna aktarılacak. Türkiye Cumhuriyeti’nin 95’inci kuruluş yıl dönümünün kutlanacağı gecenin, ülkenin önde gelen isimlerini bir araya getirmesi bekleniyor.

Türkiye’nin eğitim alanındaki en köklü sivil toplum kuruluşu olan Türk Eğitim Derneği, Cumhuriyet değerlerini sonsuza kadar yaşatacak nesiller yetiştirmek için var gücüyle çalışıyor.

Türk Eğitim Derneği, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yıl dönümünü, Türkiye’nin önde gelen isimlerinin katılacağı Cumhuriyet Balosu ile kutlayacak. Türkiye’deki kanaat önderlerinin bir araya getirileceği balo, 3 Kasım Cumartesi günü İstanbul Raffles Hotel’de düzenlenecek.

Kenan Doğulu’nun burslu öğrenciler yararına ücretsiz sahne alacağı anlamlı geceden elde edilecek tüm gelir, başarılı ancak maddi olanakları yetersiz çocukların eğitimlerine devam edebilmesi amacıyla TED’in burs fonuna aktarılacak.