Ana sayfa Sosyal Medya Kenan Doğulu eşi Beren Saat’e şarkı sözü gibi satırlarla seslendi! Ünlü isimlerden yorum yağdı!..

Kenan Doğulu eşi Beren Saat’e şarkı sözü gibi satırlarla seslendi! Ünlü isimlerden yorum yağdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Beren Saat ile şarkıcı Kenan Doğulu 2017 yılının Ağustos ayında  Los Angeles Malibu’da kumsalda gerçekleşen masal gibi bir düğünle hayatlarını birleştirmişti.

Evlilik yıl dönümlerinin arifesinde ünlü müzisyen Kenan Doğulu, sosyal medya hesabından romantik bir paylaşımda bulundu. Eşi Beren Saat ile beraber birçok fotoğrafını instagram hesabından yayınlayan Kenan Doğulu şu duygusal sözleri kaleme aldı;

“Evimin içinde ayağının sesi. Kulağımın dibinde nefesin. Avucumun içinde elinin teri. Yanaklarımda mutluluk gözyaşın olsun. Yarınımda adın yoldaşım. Adım adının sonuna sarılsın. Düştüğümde kalk diyen ilkim sen. Düştüğümde uzanan ilk el senin olsun. Düştüğünde ellerin ilk beni bulsun. Düş düğününde kalbinin yanında benimki olsun.”

Kenan Doğulu eşi Beren Saat'e şarkı sözü gibi satırlarla seslendi! Ünlü isimlerden yorum yağdı!.. 8

Kenan Doğulu’nun paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Esra Dermancıoğlu, Deniz, Seki, Can Bonomo, Uraz Kaygılaroğlu, Gülcan Arslan ve Beyza Şekerci’nin de aralarında bulunduğu pek çok ünlü ismin de yorum yaptığı paylaşım, ‘Ohh aşka bulandık’ gibi yorumlar aldı.

Kenan Doğulu eşi Beren Saat'e şarkı sözü gibi satırlarla seslendi! Ünlü isimlerden yorum yağdı!.. 9

Beren Saat’in adı şu günlerde, yıllar önce Aşk-ı Memnu dizisinde birlikte rol aldığı Kıvanç Tatlıtuğ ile  Netflix için çekilecek bir film projesi için yeniden partner olmasıyla gündemde. Filmin çekimleri geçtiğimiz hafta başlamış ve Şile’deki setten gelen ilk görüntüler sosyal medyayı sallamıştı.