Ana sayfa Dizi Haberleri Kenan İmirzalıoğlu’nun televizyon dizileri için bir şartı var!

Kenan İmirzalıoğlu’nun televizyon dizileri için bir şartı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında rol alan Kenan İmirzalıoğlu, geçen sezon rol aldığı Alef isimli dijital projenin devamında yer almayacağını açıkladı. Dizinin yeni döneminde Aybüke Pusat ile Taner Ölmez ikilisini başrolde göreceksiniz.

Kenan İmirzalıoğlu ise farklı projeler geldiğini ve değerlendirme süreci içinde olduğunu anlattı. Oyuncu, “Şu anda şöyle bir şeye başlıyoruz diyebileceğim bir proje yok” açıklamasında bulundu.

Televizyon projelerinin zorlu olduğunun altını çizen Kenan İmirzalıoğlu, şayet iyi bir hikaye olur ise televizyona çekilen dizilerde rol almayı düşünebileceğini anlattı.

Ünlü oyuncunun en azından televizyon projelerine yeşil ışık yakması da önemli bir gelişmeydi.

Oyuncu, “Çok iyi bir senaryo olursa dayanamayıp tamamen senaryo bizi hangi platformdaysa bizi oraya çekebilir. Senaryonun gücü” ifadesini kullandı.

Anne – baba olmanın güzel bir his olduğunu anlatan Sinem Kobal ise, kızı Lalin’in 1 yaşına girdiğini hatırlattı. Her gün çok güzel anlar yaşadıklarını anlatan Kobal, hayatlarının en güzel hediyesi olduğunu anlattı.