Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Kobal yeniden gündem oldu ve setlere dönmek için de çok istekli!

Sinem Kobal yeniden gündem oldu ve setlere dönmek için de çok istekli!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, uzun süredir setlerden uzakta bir hayat sürüyor. Oyunculuk kariyerine uzun süredir ara vermiş olması hayranlarının onu unuttuğu anlamına gelmiyor.

2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen Sinem Kobal, ilk çocuğu olan Lalin’i dünyaya getirdi. Ardından ikinci kızı Leyla’yı 2022 yılında doğuran ünlü oyuncu, bu süreçte hiçbir projede yer almadı.

1987 yılında dünyaya gelen oyuncu, uzun yıllar hem sinema hem de dizi projelerinde oyunculuk yaptı. 2001 ile 2002 yıllarında yayınlanan Dadı isimli dizi ile tanınan oyuncu, 2017 yılına kadar çok sayıda projede yer alarak iyi bir kariyer oluşturdu. Ancak evlenmesi ve sonrasında anne olması ile birlikte 7 yıldır projelerde yer almamayı tercih etti.

Sinem Kobal, Instyle dergisinde yer alan röportajında yeniden setlere dönmeye istekli olduğunu söyledi. Oyuncu, “Senaryo okumaya başladım. Beni heyecanlandıracak bir hikaye bulduğumda döneceğim” diyerek de hayranlarına güçlü bir mesaj verdi.

Sinem Kobal’ın yeniden setlere dönmesini merakla bekleyen bir hayran kitlesinin bulunduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Dergideki açıklamaları da dikkat çeken oyuncu, farklı konularda dikkat çeken sözler söyledi. İşte o açıklamalardan bazıları:

“Evrende hepimizin birbirine bağlı ve bir olduğunu hissediyorum. Her birimizin birbirine etkisi olduğunu düşünüyorum”

“Çocukluk ve ergenlik dönemleri gibi insanın en açık ve saf olduğu yaşlarda kendimi korumayı öğrenmem, değişim sürecini yönetebilmem gerekti.”

“Bardağın dolu tarafına baktığım zaman sevdiğim, ait hissettiğim işi yapmanın, kendimle ilgili birçok şeyi erken keşfetmiş olmanın mutluluğu var.”